tiistai 7. syyskuuta 2010

Länsiväylä: Maahanmuuton peitellyt paperit

Länsiväylä: Maahanmuuton peitellyt paperit 7.9.2010

Perussuomalaiset saavat kiittää kannatuksensa kasvusta maahanmuuttoministeri Astrid Thorsia (rkp). Maahanmuuton hallinto on kirvonnut hänen käsistään. Poliisi epäilee, että sinisilmäinen maahanmuuttopolitiikka ja hyväuskoinen hallinto peittävät alleen murrosikäisten somalityttöjen ihmiskaupan useissa Etelä-Suomen kaupungeissa: Somalityttöjä on ostettu kakkosvaimoiksi Suomeen. Vapaamielisestä holtittomaksi muuttunut maahanmuutto näyttää todelliset kasvonsa.

Thors on vastustanut maahanmuuton ongelmia käsittelevien raporttien ja ns. perheenyhdistämisselvitysten julkistamista. Katastrofin syventyessä vihreät tekevät pesäeron Thorsiin. Afrikan pakolaisongelmien kanssa kamppaillut kansanedustaja Pekka Haavisto (vihr) sanoo, että ”pakolaisten keskuudesta pitäisi karsia sellainen ajattelu, että etsitään maa, jossa saadaan potentiaalisesti parhaat edut”. Haaviston mielestä somaleja on autettava lähellä heidän omaa kotimaataan. Nyt kun Haavisto on puhunut, myös pääministeri uskaltaa todeta saman ilman, että hänet leimataan rasistiksi.

Laittoman maahanmuuton tukemista on pidetty laupeudentyönä ja hyväksyttävänä kansalaistottelemattomuutena. Laittomasti maassa olevia on piiloteltu koteihin, kouluihin ja seurakuntataloihin. Mediat ovat tehneet kätkijöistä sankareita.

Sinisten suomalaissilmien katveessa rehottaa kuitenkin raaka maahanmuuttobisnes, jonka takana ovat järjestäytyneet rikolliset. Tämän voi todeta suojelu- ja keskusrikospoliisin raporteista.

Rikolliset takovat rahaa salakuljettamalla ihmisiä Suomeen. Palkkioksi he kiristävät pakolaisia lähettämään osan sosiaaliturvarahoista rikollisten tileille ulkomaille. Ellei rahaa tule, sukulaiset kärsivät.

Hollanti, Tanska, Saksa, Norja ja Ruotsi ovat käyneet läpi saman kehityskulun sinisilmäisyydestä realismiin. Nyt näissä maissa kadutaan ajattelemattomuuden kallista hintaa, jonka osamaksueriä Suomi jo suorittaa.

A.–P. Pietilä

Vastaava päätoimittaja