tiistai 25. huhtikuuta 2017

Helsingin Sanomat: Poliisi: Työntekijä loukkaantui kahakassa vastaanotto­keskuksessa – sai iskun päähänsä ja menetti tajuntansa

Helsingin Sanomat: Poliisi: Työntekijä loukkaantui kahakassa vastaanotto­keskuksessa – sai iskun päähänsä ja menetti tajuntansa 25.4.2017

POLIISIN mukaan vastaanottokeskuksessa työskentelevä nainen on loukkaantunut Asikkalassa Tallukan vastaanottokeskuksessa sattuneessa kahakassa. Nainen oli saanut iskun takaraivoonsa ja menettänyt hetkellisesti tajuntansa.

Vastaanottokeskukseen oli hälytetty poliisit maanantai-iltana kuudelta, koska kolmekymppinen mies oli alkanut riehua ruokajonossa.

Poliisin mukaan mies oli heittänyt ruokajonossa toista vastaanottokeskuksen asukasta tarjottimella ja lyönyt tätä nyrkillä. Muut asukkaat ja työntekijät yrittävät mennä tilanteessa väliin, jolloin mies löi toista asukasta nyrkillä vatsaan.

Samassa yhteydessä keskuksen työntekijä sai iskun päähänsä.

31-vuotias mies on otettu kiinni epäiltynä kolmen ihmisen pahoinpitelystä. Mies oli ehtinyt paeta keskuksesta ennen poliisin tuloa. Hänet kuitenkin löydettiin poliisikoiran avulla lähimetsästä.