tiistai 2. elokuuta 2011

Demari: Halla-aho suututti Suomen muslimit

Demari: Halla-aho suututti Suomen muslimit 2.8.2011

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner haluaisi eduskunnan hallintovaliokunnan johtoon Jussi Halla-ahon (ps.) tilalle jonkun muun henkilön. Islamilaisuuden lisäksi Halla-ahoa närästää sosialidemokratia. Viisi vuotta sitten Halla-aho kirjoitti blogissaan: "Minun on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti."

Jussi Halla-aho on niukkasanainen:

– Minun on vaikea kommentoida Jungnerin vaatimusta, koska sen perustelut ovat epämääräisiä ja tuntuvat vaihtelevan päivittäin, Halla-aho kertoo Uutispäivä Demarille.

– Minä tunnen Jussi Halla-ahon, ja tiedän hänen muslimivastaisuutensa. Minusta hänet pitäisi vaihtaa. Luulen, että kansalaiset eivät tätä asiaa ole tarkemmin miettineet, koska he eivät tarkkaan tiedä, mitä asioita hallintovaliokunta käsittelee. Suomen islamilainen yhdyskunnan sihteeri Pia Jardi sanoo.

– En halua kuvaani, enkä nimeäni lehteen. En tiedä, mitä seuraavaksi saattaisi tapahtua, merkittävässä asemassa Suomen Islamilaisessa Neuvostossa (SINE) vaikuttava mies sanoo Uutispäivä Demarille.

Suomen eduskunnassa ei ole ainuttakaan muslimikansanedustajaa. Ei liene koskaan ollutkaan. Islamilaisuuden vastustajia sen sijaan tuntuu löytyvän. Eniten julkisuutta heistä on saanut perussuomalaisten Jussi Halla-aho.

– Vastustamme kaikkea vihamielisyyttä. Minun mielestäni hänet pitäisi vaihtaa. On vaarana, että tapahtuu samanlaista kuin Norjassa, islamilaisen yhdyskunnan vaikuttaja toteaa.