keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Aamulehti: Ovatko perussuomalaiset räävittömiä? - kokoomuslaiset eri linjoilla

Toni Viljanmaa kirjoittaa Aamulehdessä Kokoomuksen johtohenkilöiden olevan eri linjoilla perussuomalaisten kohua herättäneistä nettikirjoituksista. Varapuheenjohtaja Sampsa Katajan mielestä naisryhmien närkästyminen oli oikeutettua. Puoluesihteeri Taru Tujunen puolestaan sanoo vihervasemmiston reagoineen liian voimakkaasti ja korostaa sananvapautta.

Aamulehti: uutinen
26.11.2008 09:02: (ei imagea)
päivitys 09:29: image


...
- Perussuomalaisten täytyy käydä puoluejohtajan johdolla arvokeskustelu, jos heidän riveistään pulppuaa tällaisia tapauksia, joita ei voi jatkossa pitää yksittäistapauksina.

Katajan mielestä Soinin tulee tehdä selkeämpi pesäero rasismiin, jos Jussi Halla-ahon kaltaisia kirjoittajia tulee lisää julkisuuteen. Perussuomalaisiin yhdistettiin myös Facebookin Teuvo Loman -vastaista ryhmää pitänyt urjalalaismies, joka tuli valituksi kuntavaaleissa varavaltuutetuksi.
...
- Pidän erikoisena sitä, että itse maalataan piru seinälle ja sitten aletaan ampua alas. Tässä ei ole rikottu lakia, Jos niin tehdään, sitten pitää reagoida, Tujunen sanoo Alma Median Helsingin toimituksen haastattelussa.
...
Molemmat kokoomusvaikuttajat katsovat sekä Halla-ahon että Teuvo Loman -ryhmän olevan kaukana kokoomuslaisten ajatusmaailmasta.