sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Pohjalainen: Vistbacka: Puolue ei ole hajoamassa kahtia

Pohjalainen-lehden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Raimo Vistbacka kiistää, että puolue olisi jakaantumassa kahtia maahanmuuttopolitiikassa. Puolueen piirikokouksessa Seinäjoella puhunut Vistbacka sanoo kannattavansa Jussi Halla-ahon maahanmuuttopolitiikkaan kohdistamaa kritiikkiä. Europarlamenttivaaleissa puolue aikoo saada edustajan läpi ilman vaaliliittoja.

Pohjalainen: uutinen
30.11.2008 19:50

Iltalehti: uutinen
1.12.2008 10:59


...
- Olen samaa mieltä siitä, että jos tänne otetaan pakolaisia, heidän pitää tehdä työtä samalla palkalla. Heillä pitää olla samat velvollisuudet ja oikeudet, mutta ei erityisoikeuksia.

Hän näkee median Halla-aho-uutisoinnissa ajojahdin piirteitä.

- Tässä pelätään perussuomalaisten suosiota ja yritetään mustamaalata puoluetta. Halla-ahon kirjoitukset ovat johdonmukaisia ja hienosti formuloitu, jos niitä lukee enemmän, hän sanoo.

Hän pitää kohua nostattaneita blogikatkelmia asiayhteydestään irrotettuna.

- Ehkä Halla-aho tarkoituksella ärsyttää lehdistöä ja katsoo kun toimittajat juoksevat tähän kuoppaan, Vistbacka arvelee.

Vistbacka vastustaa nykyisten pakolaiskiintiöiden kasvattamista ja antaisi rahaa lähtömaiden naapurimaille ja siellä olevia pakolaisleireille, jotta pakolaiset voisivat nopeammin palata kotimaahansa.

- Vaikka ottaisimme kuinka paljon pakolaisia Suomeen, emme pysty näiden maiden ongelmia poistamaan, Vistbacka muuraa Suomen ulkorajoja.