sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kymen Sanomat: Koivulaakso torjuu kuviteltua uhkaa

Kymen Sanomat: Koivulaakso torjuu kuviteltua uhkaa 17.2.2013

Dan Koivulaakso kertoi lukuisan määrän puolitotuuksia ja väistelee todellista vastuuta (Lukijat 14.2.). Äärioikeisto Suomessa -kirja ei todellakaan ole puolueeton näkökulma. Kolmesta kirjoittajasta kaksi on vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettuja, Koivulaakso itse Helsingissä.

Dan Koivulaakson poliittinen ura perustuu kuviteltuun äärioikeiston uhkaan. Jos sitä ei todellisuudessa ole, on sellainen keksittävä itse. Paras esimerkki tästä on Tanskan Århusissa tapahtunut mielenosoitus. Ylen kameroiden tallentaessa tilanteen Dan Koivulaakso väitti vasemmistolaisten anarkistien väkivaltaisen hyökkäyksen olevan äärioikeiston tekosia.

Koska Suomessa ei ole äärioikeistolaista puoluetta, on Dan Koivulaakson täytynyt yrittää tehdä perussuomalaisista sellainen. Jyväskylän kirjaston ovella oli vasemmistonuorten järjestämässä tilaisuudessa sisään tulijoita vastassa teräasein ja pampuin varustautunut vasemmistoaktivistien kaarti.

Dan Koivulaakso unohtaa systemaattisesti tuomita vasemmistolaisen väkivallan. Vuonna 2011 tehtiin Suomessa lukuisia iskuja poliisia vastaan. Kulttuuriministerin facebook-sivuilla tunnettu vasemmistolainen rap-artisti kannustaa väkivallan käyttöön. Mistään näistä en ole nähnyt Koivulaakson irtisanoutuvan, kuten en siitäkään, että ilmeisesti yhä vieläkin vasemmistoliiton toiminnassa on mukana henkilöitä, jotka muutama vuosikymmen sitten olivat vasemmistoliiton suoran edeltäjän riveissä puuhaamassa kommunistien vallankaappausta Suomessa.

Juho Eerola

Kansanedustaja (ps.)

Kotka