tiistai 5. toukokuuta 2009

Junttimuslimi: Junttius islamissa - voima vai kirous?

Junttimuslimi: Junttius islamissa - voima vai kirous? 5.5.2009
Pedofiilinen Skandinavia? 18.5.2009
Halla-aho ja hullu uho 26.8.2009
Johtaako Halla-ahon kirjoittelu holocaustiin? 1.9.2009
Halla-ahon evankeliumi kaikkeen maailmaan 30.9.2009
Toivon Halla-aholle paratiisia 7.10.2009
Kaljan katkeroittama Halla-aho eduskuntaan? 27.3.2010

Onko suomalainen junttius voima vai heikkous islamissa? Itse olen kallistunut sille kannalle, että se on enemmänkin voima. Suomalainen on sen verran jääräpäinen juntti, ettei sitä ole lopullisesti nujertanut edes ryssien vuosisatainen vaino. Joku pieni uskon kipinä on aina sydämissämme.

Lueskelin Uusmusulmaanin mietteitä-blogia, jossa on mielenkiintoisia juttuja. Silmääni pisti Halla-Ahosta kertova artikkeli. Islamiin kääntyneiden mielenterveys oli Halla-Ahon toimesta asetettu kyseenalaiseksi. Jokainen puhuu omaan sydämeensä ja varmaan Halla-Ahon jyrkän linjan toiminta saa mieheen itseensä kohdistumaan samanlaisia epäilyjä. Tulee mieleen, että hullu etsii hullumpaa, ettei näyttäisi niin pahalta itse.

Itse en tunne juuri ketään, joka olisi kääntynyt johonkin kuolemankulttia ihailevaan ja militanttiin islamiin. Itse ainakin löydän onnen itkiessä Jumalan edessä yöllä moskeijassa. En suinkaan rukoile maailman tuhoa tai langettele muiden kansojen päälle kirouksia. Rukouksissa toivon kaikkien pääsevän lopulta paratiisiin.

Itse pidän Jussi Halla-Ahoa esimerkkinä todellisesta juntista – tavallaan hyvässä mielessä. Jääräpäinen kuin mikä, mutta valitettavasti väärän asian puolesta. Suomalaiseen junttiuteen on perinteisesti kuulunut tietynlainen shamanismi-perinne ja korkeampien voimien kanssa painiminen.

Totaalinen junttishaamaanin sielu on päässyt liitelemään älykön sisään tuossa Halla-Ahon tapauksessa. Halla-Aho on kuin kala kuivalla maalla. Hän taistelee Helsingin ateistisia kommareita vastaan näiden omilla aseilla ja näiden omassa ympäristössä. Yksin ja turvaamatta Jumalaan. Lopputulosta ei tarvitse kauaa arvuutella.

Näin ajatusleikinä tulee mieleen miten perusjuntti Halla-Aho sopisi muslimiksi. Kenties näin tulee käymään, kun hän havaitsee länsimaiden uppoavan hänen ennustustensa mukaisesti ja islamin voittavan myös täällä ja tarjoavan parhaat ratkaisut nykyisestä kaaoksesta ylös nousemiseksi.

Voisiko islam tarvita perussuomalaisesta seurueesta junttiudelleen sielunveljiä löytänyttä harharaiteilijaa tulevaisuudessa; Jumalan tiellä? Nähtäväksi jää

___________________________________________________________

Pedofiilinen Skandinavia? 18.5.2009

Islamin uskonto herättää kiivasta keskustelua. Maassamme on ns. maahanmuuttokriittisiä ihmisiä, jotka katsovat aiheekseen löytää islamin uskonnosta itselleen uhkakuvan. Toki pakolaisista iso osa on muslimeita, mutta myös työn perässä muuttaa muslimeita. Nämä kriitikot – termi, jolla he nostavat omaa älyllistä imagoaan – sanovat hyväksyvänsä työperäisen maahanmuuton, mutta suhtautuvansa kielteisesti elintaso-ym. pakolaisiin.

Pesäpallomailoilla pakolaisten päälle käyminen kuitenkin johtaa vankilatuomioon ja mahdollisesti sitä kautta seksuaalisen identiteetin muutokseen (vankiloissahan tahtoo saada ”poikaystäviä”, vaikkei niitä itse haluaisikaan). Tästä opikseen ottaneina Jussi Halla-ahon ympärille ryhmittyneet vihaiset nuoret 3-kymppiset, jotka eivät paljoa ole vielä ajatelleet mitä he kuolemaan mennessä tulevat saamaan aikaan, ovat alkaneet siirtää vihanpitoaan kirjalliselle puolelle. Oma kokemukseni on, ettei monet pakolaisina maassa asuvat ja ilman työhaluja olevat muslimit paljoa uskontoaan harjoita. Sellaiset ovat rautatieasemien kulmilla heilumassa ja käytännössä ovat lähinnä uskonnottomia. Varmasti sellaisen seurauksena raiskauksiakin tapahtuu, mutta moskeijoissa säännöllisesti käyvät eivät sellaisiin syyllisty. Muissa maissa ehkä sellainenkin on mahdollista, koska tekopyhät ihmiset saattavat mennä moskeijoihin sosiaalisen paineen takia. Suomessa ei yhteiskunnasta sellaista painetta tule ja niinpä moskeijoissa käyvät (esimerkiksi somalit) ovat suurimmassa osaksi mitä parhaimpia ihmisiä.

Mikäli Suomeen muuttaneet muslimit, jotka tulkitsevat väärin länsimaisia arvoja ja osallistuvat yliseksuaaliseen kulttuuriimme, eivät harjoita uskontoa, heistä tulee potentiaalisia rikollisia ja jopa raiskaajia. Suomalainen pärjää tällaisessa ympäristössä oman uskontonsa – eli työn teon – takia. Vain viikonloppuisin on aikaa sikailla. Kaiken havainnoimani perusteella itse olisin mielumminkin kannustamassa muslimeita harjoittamaan uskontoaan kuin apinoimaan länsimaalaisuutta, jossa heistä tulee vain surkimuksia ja useinmiten haitallisia yhteiskunnan kannalta.

Siis Halla-ahon lahkon islam-vastaisen hyökkäyksen kärki osuu töissä käyviin muslimeihin, joita on Nokian insinööreistä alkaen maamme yrityksissä ja myöskin bussikuskeista siivoojiin sekä lisäksi tekemässä kaikenlaisia ”pa*katöitä”.

Suomi ei tarvitse täysin kouluttamatonta väkeä, jolle se ei pysty järjestämään töitä. Siinä Halla-ahon kritiikki on varmasti suomalaisten yleisen käsityksen mukainen ja sellainen keskustelu on tervetullutta eikä suinkaan mitään rasismia. Valitettavasti Halla-aho pilaa oman uskottavuutensa hyökkäämällä rajusti erästä maailman suurinta uskontoa – islamia – vastaan. Yhtenä teemana Halla-aholaiset käyttävät jotain pedofiili teemaa, jonka he liittävät profeetta Muhammediin.

Mitä tulee itse pedofiliaan, niin käsite on jyrkkä ja arvolatautunut. Näkisin pedofilian rikoksena, jos joku mies alkaa painostaa tai muuten suostutella alaikäistä tyttöä sukupuolisuhteeseen ilman tämän vanhempien suostumusta. Minusta edes saman ikäisen pojan ei pitäisi antaa harjoittaa seksiä alle 18-vuotiaan kanssa – jos se on naimaikä. Seksin pitäisi siis olla rikollista kaikkien sellaisten kanssa, jotka eivät ole naimaiässä. Siitähän tulee lapsia ilman ehkäisyä ja ilman perhettä ja sellaisten syntyminen ei ole kovinkaan toivottavaa.

Islamissa naimaikä perustuu Luojan antamaan merkkiin – kuukautisten alkamiseen. Siis jos isä antaa tyttärensä toiselle miehelle, vaikka 13-vuotiaana, niin kyse ei ole rikoksesta tai jostain pedofiliasta.

Itse asiassa suomalainen järjestelmä on kenties kaikkein kaksinaamaisin mitä tulee pedofiliaan. Jo kouluissa opetetaan seksin alkeita ylä-asteelta alkaen ja jopa jaetaan kondomeita. Siis myös suomalainen yhteiskunta hyväksyy realiteetin, että nuoret alkavat harjoittaa seksia yläasteella, koska se on biologisen kellon mukaista.

Tutkimusten mukaan suomalainen ”nainen” menettää neitsyytensä noin 14-vuotiaana. Laki puhuu 16-vuotiaan olevan kypsä seksiin. Kuinka moni alle 16-vuotiaalta neitsyyden vieneistä joutuu vankiloihin? 18-vuotias neitsyt on maassamme harvinaisuus. Huvittava vitsi Englannissa: ”Satanismia ei voi enää harjoittaa, koska 13-vuotiaat neitsyet alkaa olla loppuneet”.

Yhdysvalloissa on vakava asia, jos 18-vuotias poika harjoittaa seksiä 17-vuotiaan tytön kanssa. Jos tyttö kertoo äidille ja tämä poliisille, niin häkki heilahtaa. Suomessa ”pikkupiparin” vonkaaminen on ihan ok vielä ainakin 20- 25- vuotiaalle. Jos tyttö on 14 vaikka sanoo olevansa 16, niin asiaa ei pidetä vielä pedofiliana. Tyttö oli ikäistään kypsemän näköinen, riittää usein selitykseksi.

Olen sitä mieltä, että moni tuollainen 14-16- vuotias tyttö saattaa ihastua voimakkaasti 20-vuotiaaseen poikaan, joka haluaa häneltä seksiä vain kerran. Suomalaisen yhteiskunnan mukaan asia on ok, jos poika käytti kondomia ja oli siinä uskossa, että tyttö oli 16 (?). Maamme opettaa täysin vastuutonta ajattelua, jonka seurauksena esim. Ilkka Kanerva ei näe omaa käytöstään erikoisena. Nuori tyttö menettää sydämensä viattomuuden ja kantaa haavat loppuelämän ajan. Tällaista ei tapahdu 14-vuotiaana naimisiin omasta tahdostaan ja vanhempien suostumuksella menneelle. Ensi rakkaus on voimakas ja kestää erotilastojen mukaaan paremmin loppuelämän.

Islamilaisen maailman käytännön mukaan (ei siis tokikaan uskonnon, jonka mukaan vain namisissa olevana vaimon kanssa) on hyväksytympää harrastaa seksiä maksullisen naisen tai naimisissa olevan naisen kanssa kuin nuoren tytön kanssa ilman naimisiin menoa.

Nuorena aloitetulla seksin harjoituksella on se vaikutus, ettei monia partnereita kokeillut tyttö ole hyvä vaimo kenellekään. Siksi ymmrtää miksi nainen Suomessa haluaa saada arvostusta uran tai muiden asioiden kautta. Keskimäärin 14-vuotiaana naisen sydän särjetään neitsyyden menetyksellä. Ei haittaa vaikka poika olisi 15- vuotias. Naisen viattomuus on mennyt ja islamilaisen ajattelun mukaan sellaista naista ei pidä ottaa vaimoksi. Suomessa naiset popsii rauhoittavia lääkkeitä aika runsaasti ja eikä se ole ihme, kun ajattelee heidän särkyneitä sydämiään. Kouluista alkaen heille opetetaan vääriä ihanteita ja kannustetaan olemaan seksin suhteen poikamaisia ja jopa käyttämään seksiä ja muita keinoja uralla etenemiseen. Äitiys ei ole mikään ihanne, vaan välttämätön paha yhteiskuntamme arvojen ja jopa koulujemme ohjelmien mukaan.

Siis voimme päätellä, että noin 14-vuotiaana naisen tarve seksuaalisuuden aloittamiseen on suuri ja ilman suurempaa patoamista se Suomessa ja muualla Skandinaviassa siinä iässä myös aloitetaan. Siis pohjoismaat ovat pedofilian kärkimaita koko maailmassa.

Islamilaisessa maailmassa tapahtuu ajoittain niin, että 14-15- vuotias menee naimisiin. Olen kuullut tarinoita, kuinka koulusta yksi tai kaksi oppilasta meni naimisiin siinä iässä. Toiset naureskelivat lähinnä. Suomalaiseen tyttöön verrattuna naiset eivät menetä neitsyyttään nuorina islamilaisessa maailmassa, vaikka tapauksia nuorina naimisiin menneistä on. Kuinka monesti syynä on jo alullaan oleva raskaus – sitähän me emme tiedä, eikä häpeää välttelevät vanhemmat kerro. Sehän oli ennen Suomessakin melko yleinen syy mennä naimisiin. Siis miehen oli otettava teostaan vastuu, jos nainen tuli raskaaksi.

Suomessa islamilainen kulttuuri nähdään omien arvojen kautta. Naima-asia nähdään pakkoavioliittona, mutta usein tyttö alkaa olla seksuaalisesti niin aktiivisen oloinen, että isä haluaa antaa naisen vaimoksi jollekin, ennen kuin tyttö harjoittaa luvatta seksiä. Islamilaisessa maailmassa on parempi olla eronnut kuin neitsyyden avioliiton ulkopuolella menettänyt, jonka ura jatkuu ilotyttönä parhaimmillaan – ellei joku sukulainen tapa häpeän paikatakseen. Isä siis elää oman yhteiskuntansa normien mukaan, ei suomalaisten normien. Uskonto ei siis toki suvaitse tappamista.

Länsimaissa oli vielä 1700-luvulla ihailtavaa kun 10-vuotias poika teki ahkerasti töitä. Ammattiyhdistysliike muutti normistoa 1800-luvulla, koska lapset tuli halvemmalla töihin ja siten uhkasivat työläisten palkkoja. Tämä on eräs tekijä miksi täällä avioliittoa ei voi sallia ennen kuin voi elättää itsensä ja töitähän ei täysipäiväisesti saa liian nuorena tehdä.

Islamilaisessa maailmassa isä edellyttää, että aviomies kykenee elättämään hänen tyttärensä. Jos isä myy tyttärensä joksikin ilotytöksi tai johonkin muuhun hyväksikayttötilanteeseen, niin hän ei toimi islamilaisittain. Joku huumeen tms orja voi niin toimia jossain islamilaisessa maassa, kuten Suomessakin. Jos joku tällaisia esimerkkejä haluaa kaivaa ja perustella niillä islamin huonoksi uskonnoksi, niin yhtä valheellisen kuvan voi antaa suomalaisesta yhteiskunnasta.

Joka tapauksessa Halla-ahon hyökkäys on erikoinen siinä mielessä, että Englanti kielsi eräältä tunnetulta amerikkalaiselta radiojuontajalta pääsyn maahan, koska tämä viljeli ajatusta islamista ”vihan uskontona”. Eurooppalainen sananvapaus ajatus ei pidä sisällään uskontojen vapaata pilkkaamista, kuten USA:n versio mahdollistaa. Englannille ilmeisesti riittäää jo Salman Rushdien suojeleminen. Halla-ahon kirjoittelut ovat kovaa tavaraa ja Salman Rushdien kirjoitukset ovat kevyitä Halla-ahon ”tietopakettien” rinnalla. Itse en suomalaisena voi niiden vuoksi verisesti suuttua, mutta maailmalla on muslimeita, jotka ovat hyökkäilleet profeettaa häpäisevien ihmisten kimppuun pienemmästäkin.

Mielestäni Tanskan pilapiirroskohu ei ollut eduksi islamin asialle länsimaissa, mutta kertoo siitä paineesta mihin länsimaat muslimimaita ahdistavat. Me unohdamme, että islamilaista maailmaa painostetaan jatkuvasti muuttumaan ja samaan aikaan taustalla välkkyy öljyn turvaamiset ja muut vähemmän eettiset tekijät. Tällaisessa tilanteessa sieltä puolelta hyökkäillään mielellään länsimaiden ylilyöntien vuoksi. Jollekin Iranille on suuri propaganda-ase – islamilaiselle yleisölle siis – jos he langettavat kuolemantuomio-fatwan profeetta Muhammedin häpäisijöille vaikka Euroopassa.

Itse asiassa kyse on ulkopuolisesta sekaantumisesta Euroopan asioihin. Tämä aiheuttaa ongelmia täällä asuvien muslimien ja paikallisten ihmisten väliin. Valitettavasti islamilaisen maailman antamiin fatwoihin kannustaa se, että täältä sekaannutaan sikäläisiin asioihin.

Itse olen sitä mieltä, että Suomessa asuvien muslimien tulisi sopeutua suomalaiseen kulttuuriin, mutta toki säilyttäen islamin uskonsa. Tämä ei tarkoita, että pitäisi mennä baareihin tai muihin suomalaisten ”pyhinä pitämiin” paikkoihin. Esimerkiksi muslimi, joka tekee työnsä ollen raitis on mitä luotettavin bussikuski. Suomalaisella bussikuskilla menee välillä yli ja silloin tällöin heiltä löytyy verestä alkoholia liikaa jopa töissä. Siis bussikuskin ammatti on yksi hyvä esimerkki siitä, miten muslimi voi olla hyödyllinen suomalaiselle yhteiskunnalle.

Länsimaiden sekaantuminen islamilaisen maailman asioihin on johtanut siihen, ettei niihin maihin ole aina asiaa valkoisella ihonvärillä varustettuna. Onko tämä ollut toivottava kehitys? Jännitteen ylläpitäminen maailmassa suosii varmasti aseteollisuutta ja muuta turvallisuuskoneistoa, joka olisi ehkä joutunut alasajetuksi kylmän sodan päättymisen jälkeen. Se, että islam täytti uhkakuva-tyhjiön on yksi hyvä selitys ilmiölle.

Tanskassa varmaankin sikäläiset muslimit vinkkasivat asiasta islamilaiseen maailmaan ja sitä kautta tuli tappouhkauksia ja asia nousi mediaan. Onneksi Suomessa asuvat muslimit eivät ole vielä hakeneet selkänojaa islamilaisesta maailmasta ja toivottavasti eivät tee niin jatkossakaan. Iranin vallankumouksen kannattajia Suomessa ei pahemmin ole. Ehkä uhkakuva Suomessa voisi olla joku Saudi-arabiaan kallellaan olleva wahabi, joka katsoo asiakseen niin tehdä.

Itseäni mietityttää ajatus siitä, miten valmis Halla-aho itse olisi siihen, että saisi jonkun islamilaisen fatwan päälleen. Hakeutuisiko hän poliisin suojelukseen vai menisikö itsepuolustuskursseille ja hankkisi aseen. Salman Rushdie on piileskellyt 20-vuotta, koska Khomeinin ennen kuolemaansa antama fatwa ei ole kai kumottavissa. Itse en ole shia ja en sellaisesta tarkemmin tiedä. Pahin kauhuskenaario olisi tietenkin se, että joku muslimi tekisi jotain. Se ei tietäisi islamille hyvää Suomessa.

Halla-aho voi – jo Englannin valtionkin kieltämällä – radikalismillaan hankkia muutamia satoja tai tuhansia ääniä vaaleissa, mutta onko hänen leikkinsä aivan vaaratonta? Nähtäväksi jää. Toivottavasti mies järkiintyy iän myötä. Joillakin murrosikä jää päälle aika pitkäksikin aikaa ja jotkut tekevät koko elämän pilaavia tekoja tuollaisen murrosiän aikana.
____________________________________________________________


Halla-aho ja hullu uho 26.8.2009

Halla-aho on joutunut vastaamaan kirjoituksistaan oikeustupaan. Hänen fanaattinen pedofilia teemaan takertuminen herättää osassa muslimeita kiivautta. Oikeusjuttu on jo Halla-ahon oman turvallisuudenkin kannalta vain hyväksi sikäli, että ulkomaalaistaustaiset muslimit toivottavasti tiedostavat maamme oikeusjärjestelmän pyrkivän oikeudenmukaisuuteen. On parempi, että maassamme asiat puidaan oikeusteitse, ei väkivalloin, kuten valitettavasti monissa muslimimaissa tapahtuu. Painetta muslimiyhteisössä pääkaupunkiseudulla lisäsi ateistien bussimainos- kamppanja. Senlaatuisen uskonnonvastaisen julistuksen levittäminen sallittiin kaupungin busseissa. Monet muslimit tulkitsivat jo se hyökkäyksenä muslimeita vastaan, vaikka varmasti kristilliset piirit tuohtuivat siitä yhtä suuresti. Muslimit kokevat lisäksi koko ajan oman uskonnollisen sanomansa esiin tuomisen olevan ei-toivottavaa maassamme.

Toisten uskonnollisen vakaumuksen kanssa irvailu kertoo ainakin minulle Halla-ahon hengellisestä köyhyydestä. Toiset ottavat sen sodanjulistuksena ja sellaisten varalta on hyvä, että oikeus toimii.

Halla-aho hyökkäsi myöskin somaliyhteisöä vastaan. Minusta eräät somalit, jotka menivät taannoin televisiossa vastustamaan parin somalirikollisen karkotusta maastamme tekivät typerästi. Tämä lisäsi Halla-aholaisen propagandan tehoa. Olisi parempi, että muslimit – ainakin muslimeina – tuomitsisivat epäislamilaisesti käyttäytyvien ainesten toiminnan. Sellainen pilaa kaikkien somalien mainetta.

Olen kerran kuullut erään uskonnollisen sheikin suusta, että “somaleilla on paljon rikollista ainesta sydämessään”. Hän puhui somaleille haluten herättää heitä näkemään, ettei merirosvous ja pohjoismaalaisen järjestelmän lypsäminen ole muslimille sopivaa käyttäytymistä. Samaan aikaan pohjoismaihin vierailemaan tulevat muslimioppineet katsovat somalein siirtävän parhaiten uskontoa lapsilleen. Somaleilla on monia koraanin ulkoa oppineita nuoria Suomessakin. Itse olen myöskin nähnyt kuinka Suomen moskeijoiden toiminnasta kuuluu iso kiitos somaleille.

Halla-ahon kirjoittelu menisi varmasti hullun uhon piikkiin, mutta valitettavasti hänen sanomallaan on suuri lukijakunta ja Halla-ahon copy-catteja on jokaisella keskustelupalstalla, jotka uskovat rotuteemoista ammentavan “tohtorin” olevan tittelinsä vuoksi pätevä kommentoimaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Joillekin hänen kannattajistaan hänen jokainen lauseensa sisältää jotain suurta viisautta. Tämä on varmaan syy miksi hänen syyttämisestään päättävät haluavat lähettää viestin. Halla-aho on huono idoli nuorisolle. Nuorison sydämiä pitäisi ravita halulla auttaa orpoja ja leskiä. Kohteliaita tapoja pitäisi vaalia. Kyyninen toisen uskonnon solvaaminen ei paljoa anna eväitä pärjätä elämässä.
____________________________________________________________

Johtaako Halla-ahon kirjoittelu holocaustiin? 1.9.2009

Itse olen muslimina hieman jäävi keskustelemaan siitä, miten Halla-ahoa pitäisi rangaista tai jättää rankaisematta. Tässä on kuitenkin eräs selkeä vertailukohta. Suomessa on tuomittu sakkoihin juutalaisten uskonnon loukkaamisesta ihmisiä (voi olla jopa ehdolliseen vankeuteenkin, en muista niin tarkkaa). 1990-luvun alussa kyseessä oli Halla-ahon islam-pakettia vastaava Talmud-sitaatti kokoelma. Talmudista oli kerätty kaikenlaisia likaisia kohtia. Kenellä rabbeista oli isoin sukupuolielin ym. oli löydetty ko. kirjan sivuilta. Muistaakseni se oli silloin jossain underground lehdessä- julkaistua tavaraa. Luin siitä valtakunnan uutisista. Halla-aholla on aivan eri luokkaa oleva media käytössään.

Nyt Helsingin sanomien johto on Halla-ahon sananvapauden kannalla. Siis Halla-ahoa ei pitäisi tuomita ja asia ei edes kuulu oikeuteen. Muistaakseni juutalaisasiassa olivat tuomitsemisen kannnalla. Pienikin arvostelu valittua kansaa kohtaan johtaa melkein automaattisesti holocaustiin. Näin kulki heidän logiikkansa silloin. Muistan kuinka 1970-luvulla maassamme kiellettiin Sionin viisaitten pöytäkirjojen julkaisu. Sama ”valittu kansa” oli taas uhattuna.

Nyt on maailmassa menossa mittakaavaltaan holocaustia vastaava muslimien puhdistus. Miljoonaluvuissa voi laskea ne uhrit, mitä on Irakissa ja Afghanistanissa saatu aikaan ja saadaan vielä aikaan. Muslimit on ajettu nurkkiin länsimaissa ja samaan aikaan mm. Obaman suulla puhutaan suoraan talebanien tappamisesta. Siitä on tehty hyve. Siis ne, jotka ovat talebaaneja tappamassa ovat suunnilleen samanlaisia ihmisiä, jotka olisivat olleet 1940-luvulla tappamassa juutalaisia, jos käsky kävi. Maailmassa on todella vastuuttomia johtajia taas. Mitä voi tavallinen kansa kun tiedotusvälineet on roistojen käsissä.

Obaman puhetta kuunnellessa saatoin kuvitella, että Saksan propaganda sai aikoinaan juutalaisten puhdistamisen näyttämään suunnilleen samanlaiselta – rottien ja luteiden siivoamiselta. Nyt on uudet termit, mutta samanlaisella välinpitämättömyydellä suhtaudutaan. Vietnamin sodan aikoihin kai oli jonkinlainen kriittinen media vielä toiminnassa.

Jos kansa olisi Afghanistanissa talebaaneja vastaan tai siis jos talebaanit olisivat jotain muuta kuin kansa afghanistanissa, niin heidät oltaisiin varmasti jo hävitetty. Kuvaavaa suomalaisten bordellinrakennustoiminnan kyljessä oli huomata uutinen, että Afghanistanin amerikkalaisten tukeman puolustusministerin tiedettiin käyvän ooppium-kauppaa, mutta hänet nähtiin hyödyllisenä talebaanien vastaisessa sodassa. Demokratian rakentaminen on aika erikoista hommaa.

En usko, että Halla-ahon kirjoituksilla paljon rasismia saa aikaan uudesta holocaustista puhumattakaan, eikä varmaankaan Halla-ahon tietokonenörtti-kannattajista ole paljoa uhkaa Suomen moskeijoille. Taitavat gurunsa tavoin vältellä aseen käyttöä ja armeijaa. Minusta saavat purkaa turhautumisiaan netissä.

Omasta mielestäni suomalaisten kirjoittelut juutalaisten uskonnosta olivat melkoisen vastaavanlaisia ja ainakin pienempi uhka ja silti niistä annettiin tuomioita. Tämä on mielestäni hyvä vertailukohta Siis Halla-ahon tapaus ei ole mikään ennakkotapaus, vaikkakin lienee ensimmäinen laatuaan nettimedian aikana.
_____________________________________________________________


Halla-ahon evankeliumi kaikkeen maailmaan 30.9.2009

Halla-ahon tapa alkaa puolustaa omaa pedofilia juttuaan saa miehen näyttämään melkoisen surkuhupaisalta hahmolta. Halla-ahon tapaista noviisia politiikan alalla on helppo hallita pistamällä mies puolustamaan omia kirjoituksiaan. Nyt hän näyttää yhden asian liikkeen mieheltä. Kohta hän varmaan saa lempinimen “pedofilien teurastaja”. Uskoisin useiden häntä kannattaneiden silmien alkaneen aueta näkemään, ettei kaikkia asioita rikki repivä Halla-aho edusta mitään rakentavaa. Mielestäni hän olisi voinut ottaa hieman kantaansa takaisin mutta näyttää siltä, että hänelle on tehty omantunnon ohitusleikkaus. Halla-aho tuntuu uskovan, että kyse on häneen kohdistuneesta poliittisesta ajojahdista tai salaliitosta.

Jokainen rehellinen ihminen tajuaa miehen ilkeyden, jota tukee putkiaivoinen inttäminen. Jos merkittävän maailmanuskonnon perustajan esittäminen kyseenalaisessa valossa olisi perusteltavissa jollain Halla-ahon henkilökohtaiseen kokemukseen perustuvalla seikalla, olisi se jotenkin ymmärrettävää. Voi tietysti olla, että Halla-aholla on kova paine torjua pedofiliaa itsestään. Varmaan hän on lastensa kanssa tarkkailussa. Monet äänekkäät homovihaajat ovat lopulta paljastuneet itsekin homoiksi. Olisiko pedofilian kohdalla samoin?

Halla-aho on huomionkipeä pyrkyri, jonka poliittisia ambitioita skandaalin keskelle ajautuminen tukee. Huvittavaa näin muslimin kannalta katsottuna on se, että Halla-aho lainaa oman yliopistonsa professori Hämeen-Antiilan teosta jotenkin arvovaltaisena lähteenä ja sommittelee sen pohjalta pedofilia teemansa.

Profeetan lähin seuralainen ja ensimmäinen profeetan seuraaja islamilaisen umman johdossa Profeetan kuoltua, Abu Bakr, antoi tyttärensä profeetalle vaimoksi lähinna opettelemaan islamia suoraan profeetalta varsin nuorena. Se ei todellakaan tarkoita sitä, että tämä luottamus olisi kääntynyt jonkinlaiseksi irstaaksi rietasteluksi. Lapsiahan ei suhteesta tullut. Näyttää kuitenkin siltä, että Aisha profeetan monien vaimojen joukossa oli mieleisin. Han sai pidellä kuolevaa profeettaa sylissään. Hän siis huolehti profeetasta hyvin – niinkuin häneltä kai odotettiinkin.

Seksuaalisuuden työntäminen kaikkiin aikoihin ja kulttuureihin osoittaa Halla-ahon henkisen kommunismin. Kaikki maailman ihmiset ovat samanlaisia ja tarvitsevat samanlaisen yhteiskuntamallin. Älykäs eliitti sitten miettii mikä on oikea tapa elää. Halla-aholla on omasta mielestään oikea elämäntapa.Olen aivan vakuuttunut, että Halla-aho katuu kirjoituksiaan kuolinvuoteellaan. Monet nuoret sydämet ovat mustuneet vihasta hänen kirjoitustensa takia. Samalla tavalla muslimien sydämet on pahoitettu solvausten johdosta.

Kristinuskossa on käsitepari: totuus ja rakkaus. Halla-ahon evankeliumin pohjalla näyttää olevan totuus ja viha. Onko vihanjulistajalle luvassa ketään joka rakastaa kun hän on heille materiaalisesti hyodyton. Koneen Pekka Herlinin saama arvio poikansa suusta oli karmeaa kuultavaa. Miten rakastava isä Halla-aho voi olla, jos halveksii muita ihmisiä noin suuresti.
_____________________________________________________________

Toivon Halla-aholle paratiisia 7.10.2009

Olen kirjoituksissani Halla-ahoa koskien toivonut Halla-ahon itse tajuavan, että sota jotain vihreiden feministien salaliittoa vastaan on viemässä miestä harharaiteille. Olen huolissani hänen sielustaan. Koin, että hänen ei olisi pitänyt jatkaa inttämistään. Sorruin ehkä pieneen ylilyönttiin ja siksi en ihmetellyt, että osa muslminaisista naisille tyypilliseen tapaan asettuivat puolustamaan mediassa nurkkaan ajettua Halla-ahoa – katsomatta ollenkaan mistä asiasta on kyse. Jumala on luonnut naisille vahvan tunne-elämän ja siksi heistä tulee hyviä äiteja lapsille.

Itse pidän Halla-ahon kirjoituksia vakavina hyökkäyksinä uskontoani kohtaan. Samalla pelkään, että jos mies ei pysähdy, niin joku fanaattinen maahanmuuttajamuslimi tai muu pysäyttää miehen lopullisesti. Ulkolaisten harhakuvaa suomalaisesta kuvitellusta islam-rasismista suomalaiset musliminaiset eivät itse koe. Olen muutaman tapauksen jälkeen miettinyt pitäisiko jo ilmoittaa viranomaisille, mutta olen tullut tulokseen, ettei suuret puheet johda tekoihin. Toki on mahdollista, että potentiaalinen hyokkääjä saattaa vaania Halla-ahoa jossain muualla. Ei tarvitse katsoa kuin mita tapahtui Hollannissa, jossa joku teki kiistanalaisen dokumentin islamista ja menetti henkensä. Itse toivon, ettei sellaiset uhkakuvat toteudu Suomessa.

En muslimina voi vihata luotua ihmista. Meidän on toivottava paratiisia vihamiehillemmekin. Jos Halla-ahosta ei tule muslimia, rukoukseni on, että hänen lapsistaan tulisi sellaisia. Suomi hänen lastensa kasvaessa on varmasti islamilaisempi paikka kuin nyt.

Ihminen jonka sydän muistaa lakkaamatta Jumalaa kuolee hymyillen. Minkäläiseksi katkeruudeksi muuttuukaan ihmisen halu muuttaa maailmaa ja muita luotuja olentoja, kun asiat eivät mene toivotulla tavalla. Mikään ei muutu ilman Jumalan armollista suostumusta. Usein ihminen, joka kuvittelee olevansa vahva jossain asiassa kompastuukin juuri ylimielisyyteensä. Näin epäilen olevan käymässä Halla-ahon tapauksessa.

Olen vajavainen ja heikko. Jumala johdata siis minua oikealle tielle. Minun pitää olla huolissani omista harhakuvitelmistani. Maailma ei muutu minun tahdostani, mutta muuttamalla suhdettani Jumalaan, voivat olosuhteeni muuttua.
______________________________________________________________

Kaljan katkeroittama Halla-aho eduskuntaan? 27.3.2010

Uskon vahvasti näin. Hän edustaa tiettyä segmenttiä suomalaisesta kansasta. Ei enää niin nuori – mutta sitäkin turhautununeempi mies, joka on opiskellut ja elänyt tiukoilla ja sen jälkeen ollut sidottuna pienen ympyrän sisällä – kodin ja sitä ympäröivien koirankusettajien piiriissä. Välillä kapakoissa olut läiskyää ja samanmieliset netin ääressä tissuttelijat käyvät relaamassa.

Sinänsä nettinuorison maailma on avara ja jopa aiempien internet-mainostenkin mukaan mummot matkailevat maailman ympäri netissä, mutta sillä ei ole samaa avartavaa vaikutusta kuin matkailulla voisi muuten olla. Matkalla tuntemattomien keskuudessa voi oppia itsestä jotain, eikä omanarvontunne pääse liian suureksi. Saska Saarikoski niminen julkisuuden tavoittelija kuvasi kuinka hän koki olevansa “nobody”, kun hän meni vaihtoon Yhdysvaltoihin. Kokemus oli kaiketi ahdistava ja oli kiire tulla takaisin olemaan taas Suomessa tai Helsingissä “somebody”. Kaikki tunsivat hänet isänsä pojaksi ja siis uskoivat ja kenties vieläkin uskovat älyllisyyden periytyneen. Suomalaisessa keskustelussa tärkeämpää on kuka sanoo, kuin se onko mitään sanottavaa. Halla-aho on perinnyt Suomen tunnetuimman natsin aseman muiden kuoltua tieltä tai muuten väistyttyä taka-alalle – kaiketi pullon viedessä voiton n. 45-vuotiaina. Halla-aholla on siis hieman aikaa vielä heilua tontillaan.

Iso kala pienessä lammessa kuvaa hyvin tuota sieluntilaa, jota Halla-ahokin edustaa. Samaan lampeen ei haluta eri värisiä kaloja ja virtsankatkuisilla kirjoituksilla onkin säännöllisesti raivattava tilaa ja asemaa lammen mahtavimpana siitosmonnina. Ainakin Halla-ahon porautuminen asemiinsa kertoo mielumminkin jonkinlaisesta jämähtämisestä.

Halla-aho on noussut julkisuuteen kärkevällä kirjoittelulla. Kukkahattutädit ja hyysärit vetoaa kielikuvina moniin. Halla-aho varmaan kerää katseita ympäristöstään. Hän on julkisuuden hahmo. Sellaiselta jalustalta voi sitten lähteä pilkkaamaan vaikka islamin profeettaa. Muhammedia seuraa toista miljardia ihmistä reilusti. Halla-aho saattaa päästä kymmeneen tuhanteen tai vaikka sataan tuhanteen, mutta tuskin kukaan häntä 1400 vuoden päästä muistaa – puhumattakaan, että sanoisi rauha hänen sieululleen. Halla-aholle riittää, että on tänä päivänä lähialuilla kannatusta. Tuonpuoleista ei ole ateistille ja ilmeisesti hän laskee, ettei kuolemaa tule vielä pitkään aikaan eteen. Jossain alitajunnassa hän kuitenkin varmasti vaistoaa, että elämä lipuu ohi.

Alkoholi ei mielestäni sovi kenellekään. Vaistoan Halla-ahon islam vastaisuudessa liikaa kirjaviisauteen panostaneen vihaisen miehen, jonka katkeruuden on laukaussut kaljanhöyryjen kihahtaminen päähän. Jotkut ihmiset muuttuvat juodessaan rentoutuneen oloisiksi, mutta Halla-aho saa pullon hengestä voimaa vihaviesteihinsä. Lienee psykologinen keino siirtää viha nettikirjoitteluun, vaimon ja lasten sijaan. Viha ulkoista vihollista kohtaan yhdistää tiukoilla eläneen parhaiten.

Ymmärrän kuinka nuoren miehen mielikuvitusta voisi kiihottaa matkailu erilaisissa maissa. Perehtyä paikan päällä kuinka islam on noussut maailmanuskonnoksi. Antaa eri kulttuureille arvostusta niiden ansion mukaan. Mutta näin ei ollut suotu tapahtuvaksi Halla-ahon tapauksessa. Oli pakko matkailla nuorena Tolkienin ja muiden mielenterveytensä menettäneiden kirjailijoiden fantasiamaailmaan. Sitten ohessa rankkaa opiskelua. Nyt parinkymmenen vuoden kaljoittelun jälkeen uusien kokemusten hankkiminen maailmalla olisi stressaavaa. Uskoisin, ettei Halla-ahon tapainen kaveri tarvitse älyllisiä virikkeitä, jotka saattaisivat muuttaa hänen näkemyksiään maailmasta. Hänellä on tohtorin tutkinto, joita Helsingin humanistinen tiedekunta on myöntänyt muille eturivin ajattelijoille maassamme ml. Päivi Lipponen.

Mikä on väitöskirjan teon tarkoitus. Omaksua raiteet ja ajattelumallit päähän ja oppia väittämään vastaan toisin ajatelleille vai? Toiset älymystön edustajat muuttavat ajatteluaan henkisen kasvun myötä. Onko sellainen mahdollista ellei ihminen ajoittain ajaudu sellaiseen tilanteeseen, että on pakko kokea itsensä nöyräksi ja kohota uudelle tasolle. Samanmielisten seurassa – niin juottoloissa kuin netin ääressä – räkä poskella heiluminen ei välttämättä anna kiihoiketta ihmiselle kohota seuraavalle tasolle.

Uskon silti, että Halla-aholle voi tehdä hyvää joutua eduskuntaan. Hänessä voi tapahtua jonkinlainen reaktio, koska työtahti on täysipäiväisempää kuin kaupunginvaltuustoissa.