tiistai 2. kesäkuuta 2009

Vantaan Sanomat: Omat lait ulkomaalaisille


Vantaan Sanomat, kolumni:
A.-P. Pietilä: Omat lait ulkomaalaisille
2.6.2009


Kun entisen Itä-Saksan tv-kuuluttaja julisti, että kommunistijohtaja Walter Ulbricht puhuu, ULB:in kohdalla kansa sulki korvansa. Kun Suomessa sanoo maahanmuuttaja, MAAHAN kohdalla puhuja lyödään kanveesiin. Maahanmuuttajista puhuja kaivaa verta nenästään.

Suomalainen tuomitaan tulojensa valehtelemisesta ja väärän merkinnän tekemisestä asiakirjaan. Korkein oikeus vapautti pakolaisnaisen, joka oli valehdellut perhesuhteensa ja väärentänyt avioliittonsa nostaakseen sosiaaliedut. Kansaneläkelaitos pakkoperii parhaillaan tuhansilta opiskelijoilta liikoja opintotukia, koska opiskelijoiden omalla työllään ansaitsemat työtulot ovat liian suuret.

R-kioskit eivät saa myydä tupakkaa alle 16-vuotiaille eivätkä Alkot viinaa alle 18-vuotiaille. Sisäministeriön mukaan kolmannes turvapaikanhakijoista valehtelee ikänsä ja usein myös perhesuhteensa. Pakolaiskeskuksissa odottaa turvapaikkaa täysi-ikäisen aikuisen kokoisia ja näköisiä "lapsia". Oikeusasiamies päätti viime viikolla, ettei "lasten" todellista ikää saa tutkia lääketieteen keinoin, koska se loukkaa "lasten" yksityisyyttä. Jokaiselta suomalaiselta lapsennäköiseltä vaaditaan henkilötodistus pyrittäessä ravintolaan tai elokuviin. Suomessa on vaikeampaa päästä lapsilta kiellettyihin elokuviin kuin hankkia oleskelulupa ikänsä valehtelevalle maahantulijalle.

Suomalaiset lainsäätäjät ovat kuin peräkamarinpojat Thaimaassa, jossa jokainen saa ulkomaalaisen täyden rakkauden, kunhan maksaa. Kun tumma mies lupaa kotimaassa hyljätylle suomalaisnaiselle paratiisin, puutarhan portit avautuvat, neitsyys häviää ja huoltosuhde heikkenee: taas muuttaa yksi mies naisen elätettäväksi.

Kun pankkien ja eläkevakuutusten tuotot ovat uhattuina, eduskunta säätää yötä myöden taannehtivia pikalakeja. Kun maahanmuutto- ja ulkomaalaispolitiikka tökkivät, citykanit tuhoavat puistot ja keittiöpalstat, merimetsot pilaavat saaristoluontoa ja maatalouden valumavedet puurouttavat lasten uimarannat, kansanedustajat valittavat lomakiireitä ja hallitus toivoo, että kansa keskittyy etsimään Maajusille morsianta ja jännittämään Kanki-Kaikkosen avio-onnea.