torstai 19. joulukuuta 2013

Libero: Tervetuloa islamisaation Suomeen!

Libero: Tervetuloa islamisaation Suomeen! 19.12.2013

Tulevaisuustutkija Jukka Liukkonen näkee islamisaation aivan nurkan takana. Oikeastaan se on jo täällä.

Kello soi Joensuussa Niinivaaran koulun pihalla ja oppilaat kirmaavat sisään. Kun he ovat asettuneet aloilleen aloittaa imaami uskonnollisen saarnansa. Kaikki kuuntelevat. Myös ateistit ja kristityt oppilaat istuvat pulpeteissaan.

Islamisoituneen Suomen kouluvuosi alkaa ja päättyy Allahista kertoviin kuorolauluihin. Koulun opetukseen kuuluu Muhammedin elämänkerta itsestään selvänä osana, sillä se on useimpien mielestä osa yleissivistystä. Ja Koraanin säkeitä opetetaan oppilaan vakaumusta kysymättä.

Mutta islamisaatio alkaa jo paljon aikaisemmin. Jo päiväkodissa lapset viedään moskeijaan, sillä uskonnollinen kasvatus kuuluu tarhoillekin. Sunnuntaisin järjestettävät lasten Koraanikoulut kertovat profeetan huimista seikkailuista ja palkitsevat oikein muistavat lapset tarroilla.

Opettajilla ja tarhantädeillä on velvollisuus opettaa islamia, uskoivat he siihen tai eivät. Ja niille vanhemmille, joille tämä ei riitä, on järjestetty erityisiä islamistisia kouluja, joissa eletään tiukemmin Koraanin mukaisesti.

Teini-iän kynnyksillä lähes kaikki nuoret menevät Koraanileireille imaamin johdatuksella. Siellä vähän vanhemmat tosiuskovaiset kuulustelevat nuorilta muistavatko nämä Koraanin säkeitä ja Muhammedin elämän käänteitä. Leiri päättyy seremoniaan moskeijassa, jossa sukulaiset lupaavat valvoa, että nuoresta kasvaa kunnon muslimi.

Islamia tuputetaan jo vauvoillekin!

Vauvan syntyessä se kastetaan imaamin seuratessa vierestä, häihin mennään imaamin luvalla ja kuollessa toivotaan pääsyä paratiisiin. Lopuksi ateistitkin haudataan moskeijan viereen. Kaukaisemmat sukulaiset tapaavat toisiaan vain häissä ja hautajaisissa – eli moskeijassa.

Yleisradio edistää islamisaatiota lähettämällä rukouskutsut radiossa ja pyhäpäivinä moskeijasta suorana lähetyksenä TV:ssä. Islamin sanoman julistaminen on YLEn lakisääteinen tehtävä.

Islamiin luotetaan niin sairaaloissa, vankiloissa kuin yliopistoissakin, joihin jokaiseen on nimitetty oma imaaminsa. Mielenterveysongelmiin kouluilla on monesti vain tarjota mahdollisuutta keskusteluun uskonnollisen johtajan kanssa. Alkoholistien hoitona suositaan menetelmää, jonka keskeisin opinkappale on, että Allahiin uskominen parantaa riippuvuudesta.

Pienillä paikkakunnilla hartaat muslimipoliitikot ovat leikanneet kunnan harrastusmahdollisuuksia, eikä nuorilla ei ole muuta tekemistä kuin osallistua moskeijan järjestämään toimintaan.

Presidentti vihittiin moskeijassa!

Muslimi-Suomessa tuomarit, todistajat ja vankilan johtajat vannovat Allahille puhuvansa totta. Näin tekevät lisäksi tärkeimmät virkamiehet.

Myös eduskunnan kausi alkaa seremonialla moskeijassa. Islamisoituneen Suomen hallituksessa istuu muslimiveljeskunta. Puolue yrittää torpata parhaansa mukaan naisten toiminnan moskeijoissa, sukupuolineutraalin parisuhteen ja oikeuden aborttiin.

Allahin pilkkaaminen on laissa kiellettyä ja siitä voidaan teljetä linnaan. Vanki voi vapautua vankilasta aikaisemmin, jos kääntyy muslimiksi ja alkaa uskoa Allahiin.

Monella köyhällä ei ole muuta mahdollisuutta kuin mennä kuuntelemaan Koraanin sanaa ruokajonoon, sillä valtio ei huolehdi enää heikommista kuten ennen.

Varusmiehet taistelevat Allahin nimeen!

Muslimi-Suomella on oma erityinen tehtävänsä uskonnon leviämisessä maailmalle. Kehitysyhteistyövaroista iso osa menee uskovaisten työhön kehitysmaissa.

Imaamit siunaavat suomalaiset sotilaat ja toivottavat ”olkoon Allah kanssasi!” Uskonto on tärkeä osa pakollisesta asevelvollisuutta. Jopa talven jäätävillä pakkasilla sotilaat kokoontuvat ylistämään Jumalaa ja kuuntelemaan Koraanin suuria. Sen jälkeen suomalaiset sotilaat vannovat uskollisuutta ja lupaavat taistella kuolemaan asti Allahin puolesta.

Eduskunta ei puutu ääriliikkeiden rahoittamiseen

Moskeijoilla on Suomessa oikeus periä uskonnolliseen toimintaansa kymmenyksiä kansalaisilta ja yrityksiltä. Verovaroin rakennetaan rukoushuoneita joka pikkupitäjiin. Kirsikkana kakun päälle Helsingin keskustaan rakennetaan hulppea supermoskeija keskelle toria verovaroin.

Ääriliikkeet ja islamistit saavat varansa maltillisilta moskeijoilta. Asiaan ei puututa.

Joka kesä kymmenet tuhannet sunnimuslimit kokoontuvat Lapualle. Vaikka vanhoillinen Koraanin tulkinta kieltää alkoholin ja esiaviollisen seksin, on kauppojen kondomi- ja kaljahyllyt tyhjiä kymmenien kilometrien matkalta.

Islam on niin erottamaton osa joidenkin elämää, että rikoksetkin jätetään kertomatta etteivät uskonveljet joutuisi pulaan. Vanhoillisimmat muslimit elävät sharialain mukaan omissa oloissaan ja tuomitsevat muslimiveljiään omissa oikeusistuimissaan. Maallinen poliisi saa tietää rikoksista vain harvoin.

Totta vai tarua?

Edellä kerrottu kuvitteellinen tarina ei ole niin kuvitteellinen kuin voisi uskoa. Käytännössä kaikki kertomuksen asiat tapahtuvat jo tällä hetkellä, mutta vain kristinuskon nimissä. Jos imaamit korvataan papeilla, islam kristinuskolla, moskeijat kirkoilla ja niiden rukouskutsut kirkonkelloilla, ei tarina ole enää fiktiota.

Suomessa kirkkoa ja valtiota ei ole koskaan erotettu toisistaan monien muiden länsimaiden tavoin. Kirkolla on oikeus kerätä veroja ja toimia valtiollisena viranomaisena. Uskonnolla on yhä paljon valtaa Suomessa. Enemmän kuin tahtoisimme myöntää.

Valtion korkeimmat virkamiehet, tuomarit ja sotilaat vannovat kaikki valansa Jumalalle. Siinä missä Egyptin hallituksessa istui muslimiveljeskunta, on Suomen hallituksessa kristillisdemokraatit.

Voi olla, että islamofoobikot pelkäävät, että he jäävät yhteiskunnan marginaaliin jos valtauskonto vaihtuu. Aivan kuten monet ateistit, muslimit tai wiccat jäävät tällä hetkellä. Mutta islamilla pelottelu on turhaa. Onhan islam kristinuskon sisaruskonto.

Tosiasiassa maallistuneet muslimit poikkeavat vain vähän maallistuneista kristityistä, joita maamme on täynnä.