perjantai 12. elokuuta 2011

Demari: Päivi Lipposen blogia hakkeroitu

Demari: Päivi Lipposen blogia hakkeroitu 12.8.2011
MTV3/STT: Hakkeri kirjoitti asiattomuuksia Päivi Lipposen blogiin 11.8.2011

Kansanedustaja Päivi Lipposen (sd.) blogia on hakkeroitu. Lipposen verkkopäiväkirjaan on tehty asiattomia kommentteja käyttäen hänen nimeään ja kuvaansa.

Blogi on nyt suljettu ja hyökkäystä tutkitaan. Lipponen harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

Päivi Lipponen sanoi STT:lle epäilevänsä, että hyökkäyksen takana ovat äärioikeistolaiset rasistiset piirit.

Väärennetyillä nimillä on rekisteröidytty myös demari.fi-sivuston keskusteluihin.
- Häiriköintiä esiintyy aalloittain ja se näyttää olevan organisoitua,sivuston ylläpidosta vastaavan Ruusuverkko Oy:n konseptisuunnittelija Mika Minkkinen sanoo.

Minkkisen mukaan yksi mahdollinen kirjoittelun lähde on Homma-foorumi, josta linkitetään demari.fi-sivustoon.Tämä linkitys näyttää tuovan demarisivustolle kovaan kielenkäyttöön tottuneita kirjoittajia,jota usein ylittävät sopivan keskustelun rajat.

___________________________________________________

MTV3/STT: Hakkeri kirjoitti asiattomuuksia Päivi Lipposen blogiin

Kansanedustaja Päivi Lipposen (sd.) blogia on hakkeroitu. Nettipäiväkirjaan on tehty asiattomia kommentteja Lipposen nimellä ja kuvalla.

Blogi on nyt suljettu, ja hyökkäystä tutkitaan. Lipponen harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

Lipponen sanoo STT:lle epäilevänsä, että hyökkäyksen takana ovat äärioikeistolaiset rasistiset piirit.

-On ymmärrettävää, että ollaan eri mieltä, mutta raja on siinä, että pitää noudattaa lakia. Näin ei saa toimia, hän sanoo.

Lipponen on saanut paljon kovasanaista palautetta monikulttuurisuutta ja kaksikielisyyttä puolustavista kannanotoistaan.

Päivi Lipponen on entisen pääministerin Paavo Lipposen (sd.) puoliso.

_________________________________________________________

HBL/FNB: Päivi Lipponen misstänker högerextremister för bloggattack

Någon har brutit sig in på riksdagsledamot Päivi Lipponens (SDP) blogg och skrivit osakliga inlägg i hennes namn.

Bloggen har stängts och attacken utreds. Lipponen överväger att polisanmäla attacken.

Hon säger till FNB att hon misstänker att högerextremistiska, rasistiska kretsar ligger bakom attacken.

– Det är förståeligt att man är av olika åsikt men gränsen går vid att man ska följa lagen. Så här får man inte göra, säger hon.

Lipponen tackade läsarna som märkte de fula inläggen och informerade henne om intrånget.

Hon har fått bitter respons för sina inlägg där hon försvarar tvåspråkighet och kulturell mångfald.

Päivi Lipponen är den förra statsministern Paavo Lipponens (SDP) hustru.

_______________________________________________________

Päivi Lipponen kirjoitti:
9.8.2011 19:48
HAITALLISET VIERASMAALAISET SAATAVA KURIIN

(mukailtu: http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/1135268387878/)

Tänäkin kesänä mustalaiset murtautuvat helsinkiläisten koteihin ja varastelevat kaupoista, irakilaiset pieksevät ja ryöstävät ohikulkijoita, nigerialaiset raiskaavat joukolla tyttäriämme ja somalit loisivat verorahoillamme pitkin katuja.

Kolmannen maailman roskaväkeä kulkeutuu länsimaihin vastuuttomien ja alhaisten vasemmistopoliitikkojen sekä salakuljettajien maahantuomina lentokoneissa, laivoissa ja autoissa. Osan parrakkaista arabeista ja neekereistä länsimainen naispoliitikko on siirtänyt tahallaan omaan maahansa lemmikikseen ja halinallekseen.

Kun mitään kontrollia ei harjoiteta, tulokkaat valtaavat tilaa hurjalla vimmalla. Vierasmaalaiset sotkevat ja tuhoavat paikkoja, levittävät sukupuolitauteja ja aiheuttavat suunnatonta vahinkoa ihmisille ja taloudelle. Värillisestä roskaväestä on tullut vitsaus, jonka kitkeminen on mahdotonta ja kiellettyä. Ne aiheuttavat vuosittain länsimaissa satojen miljardien eurojen laskun veronmaksajille.

Suomessakin vierasmaalaiset tekevät tuhotyötään yhä laajemmin. Haittojen kitkemisessä ei ole onnistuttu. Vierasmaalaisten kotouttamiseen syydetään rahaa yhä enemmän ja enemmän ja heitä kootaan rappeutuviin ja liekehtiviin gettoihin.

Haittojen torjumisen sijasta on ryhdytty torjumaan vihapuhetta. Johtavien poliitikkojen, oikeus- ja syyttäjäviranomaisten, median sekä kulttuurieliitin mukaan Suomi on hukkumassa valtoimenaan vellovaan viharpuheeseen ja rasismiin.

Erityisen haitallisia vierasmaalaisia ovat somalit, irakilaiset, gambialaiset, nigerialaiset ja mustalaiset.

Tositoimiin on toistaiseksi ryhdytty kuitenkin vain halla-ahojen torjunnassa. Halla-ahot on tarkoitus hävittää Suomesta nopeasti. Poliisi ja media kartoittavat parhaillaan halla-ahojen esiintymispaikkoja.

Vierasmaalaisten loiseläjien ja rikollisten hävittäminen on toivotonta ja mahdotonta. Siksi niitä ei saisi koskaan päästää Suomeen ja kantaväestön kimppuun. Silti poliitikot ja media huutavat jatkuvasti vapaata maahanmuuttoa eivätkä kerro tulijoiden tekemistä rikoksista.

Kontrollia tarvitaan, samoin tietoa. Kolmannen maailman roskaväki tulisi jättää omiin lähtömaihinsa. Poliitikkojen tulee tuntea vastuunsa, sillä neekeri ei jätä loisimista ja rikollisuutta taakseen, kun hänet tuodaan Suomeen.