keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Demari: Jengiväkivaltaa kaduilla - "Valtavirtapuolueet ovat työntäneet päänsä pensaaseen"

Demari: Jengiväkivaltaa kaduilla - "Valtavirtapuolueet ovat työntäneet päänsä pensaaseen" 8.10.2014

Perussuomalaisten kansanedustajat Olli Immonen ja Vesa-Matti Saarakkala ovat huolestuneita viime päivinä julkisuuteen tulleista tiedoista, joiden mukaan teini-ikäisistä koostuva nuorisojengi on harjoittanut jo pidempään Itä-Helsingissä ja muualla päin pääkaupunkiseutua systemaattista väkivallantekoa ja ryöstelyä.

- Poliisin mukaan tämän nuorisojengin enemmistö koostuu eri vähemmistöetnisistä ryhmistä. Brutaalien ja summittaisten katupahoinpitelyjen lisääntyminen on oire Suomessa yli kahden vuosikymmenen ajan harjoitetusta epäonnistuneesta maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikasta. Suomessa on virheellisesti kannustettu maahanmuuttajataustaisia yksilöitä elämään täysin oman tahtonsa mukaan ja säilyttäen myös ne arvot, jotka ovat ristiriidassa suomalaisen yhteiskuntakulttuurin kanssa.

Kaksikon mukaan valtavirtapuolueet sekä niiden ylitsepursuavaa suvaitsevaisuutta korostavat edustajat ovat työntäneet päänsä pensaaseen ja saattaneet Suomen kehityksen kohti etnisesti ja sosiaalisesti jakautunutta yhteiskuntaa.

Immonen ja Saarakkala vaativat, että suomalaiset päättäjät vihdoinkin ryhtyisivät päättäväisiin toimenpiteisiin maahanmuuttopolitiikan tiukentamiseksi ja maahanmuuttajataustaisen väestön integroitumisen tehostamiseksi, jotta viime aikojen kaltaisilta tapahtumilta vältyttäisiin jatkossa.