maanantai 3. joulukuuta 2012

Uusi Suomi: Tärkeä puheenjohtajuus perussuomalaisille – Maahanmuutto ja kotouttaminen

Uusi Suomi: Tärkeä puheenjohtajuus perussuomalaisille – Maahanmuutto ja kotouttaminen 3.12.2012
Perussuomalaiset: Perussuomalaiset Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan johtoon

Maahanmuuttokriittisenä puolueena tunnettu perussuomalaiset sai Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan puheenjohtajuuden, puolue tiedottaa.

Sunnuntaina päättyneissä Helsingin valtuustoryhmien välisissä paikkaneuvotteluissa sovittiin, että perussuomalaiset saa yhteensä kahdeksan puheenjohtajuutta ja varapuheenjohtajuutta valtuustokaudelle 2013-2016.

Puolueen sisäisestä paikkajaosta päätetään ensi viikon aikana.

Muut perussuomalaisten puheenjohtajuudet ovat pelastuslautakunta, poliisin neuvottelukunta ja Helsingin kaupungin 400-vuotissäätiön hallitus.

Lisäksi puolue sai varapuheenjohtajuudet asuntolautakuntaan, sosiaali- ja terveyslautakunnan 1. Sote-jaosto, joka käsittelee toimeentulotukiasioita, sataman johtokuntaan ja suomenkielisen työväenopiston johtokuntaan.

_________________________

Perussuomalaiset: Perussuomalaiset Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan johtoon

Sunnuntaina 2.12. päättyneissä Helsingin valtuustoryhmien välisissä paikkaneuvotteluissa valtuustokaudelle 2013-2016 sovittiin, että vaalien suurvoittaja Perussuomalaiset saa yhteensä kahdeksan puheenjohtajuutta ja varapuheenjohtajuutta.

Neljä puheenjohtajuutta ovat seuraavat: Pelastuslautakunta, Maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunta, Poliisin neuvottelukunta ja Helsingin kaupungin 400-vuotiskotisäätiön hallitus.

Perussuomalaisten saamat neljä varapuheenjohtajuutta olivat seuraavat:

Asuntolautakunta, Sosiaali- ja terveyslautakunnan 1. sote-jaosto (toimeentulotukiasiat), Sataman johtokunta ja Suomenkielisen työväenopiston johtokunta.

Edellä mainittujen puheenjohtajuuksien lisäksi Perussuomalaiset saivat yhden kaupunginhallituspaikan ja konsernijaoston paikan.

Puolueen sisäisestä paikkajaosta päätetään ensi viikon aikana.