maanantai 13. huhtikuuta 2015

Helsingin Uutiset: ”Suomeen syntyy varjoyhteiskuntia” – nuorisojärjestö kieltäisi burkat ja tekisi kansalaisuudesta ehdollisen

Helsingin Uutiset: ”Suomeen syntyy varjoyhteiskuntia” – nuorisojärjestö kieltäisi burkat ja tekisi kansalaisuudesta ehdollisen 13.4.2015

Perussuomalaisten nuorisojärjestö haluaa radikaaleja muutoksia Suomen maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikkaan.

Järjestö julkaisi maanantaina maahanmuuttopoliittisen ohjelman, jossa esitetään muun muassa burkien ja niqabien kieltämistä ihmisoikeuksien vastaisina. Järjestön mielestä uskollisten erivapauksien nimissä Suomessa loukataan myös eläinten oikeuksia.
Järjestö haluaa muun muassa tiukentaa perheenyhdistämispolitiikkaa ja kansalaisuuden myöntämistä. Järjestön mielestä kansalaisuus voitaisiin myös peruuttaa esimerkiksi törkeissä rikostapauksissa.
Kiintiöpakolaisten vastaanotossa pitäisi persunuorten mielestä suosia ihmisryhmiä, jotka ovat osoittaneet sopeutuvansa Suomeen.

Järjestön mielestä humanitaarisen maahanmuuton pitäisi olla vain väliaikaisratkaisu. Kotimaiden konfliktitilanteiden ratkettua ihmiset pitäisi palauttaa takaisin kotimaihinsa.
– Maahanmuuton kustannukset Suomelle ovat uusimman laaja-alaisen tutkimuksen mukaan vähintään 700 000 000 euroa joka vuosi. Maahanmuutto ei ole luonnonmullistuksen kaltainen ilmiö. Päinvastoin kansainvälistä muuttoliikettä on mahdollista säädellä vastaanottavan yhteiskunnan tarpeet ja vastaanottokyky huomioiden, sanoo PS Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Järjestön mielestä kotouttamispolitiikka on nurinkurista ja johtaa siihen, että suomalaisten kantaväestö joutuu sopeuttamaan elämäntapansa vieraisiin tapoihin.
– Suomen kotouttamispolitiikka onkin kääntynyt täysin päälaelleen siihen nähden, mitä terve arkijärki sanoo siitä, kuinka tulijan voisi odottaa käyttäytyvän uudessa asuinmaassaan.
– Esimerkkeinä suomalaiseen yhteiskuntaan sopimattomista ilmiöistä ovat musliminaisten kasvoja peittävät huivit, kyseenalaisten ulkomaalaisten imaamien vierailut maamme moskeijoissa, musliminaisten omat uimahallivuorot, lapsien ei-lääketieteelliset ympärileikkaukset, ohjelmassa listataan.

Järjestön mielestä myös koulujen juhlia ”sensuroidaan” ja asuinalueiden annetaan ”ghettoutua” monikulttuurisuuden nimissä Järjestö pelkää, että kotouttamis- ja monikulttuurisuuspolitiikan myötä ulkomaalaiset muodostavat maahan omia ”varjoyhteiskuntiaan”.
– Muissa Länsi-Euroopan maissa ollaan jo tilanteessa, jossa suurimpien kaupunkien sekasortoisissa lähiöissä tietyt kolmansista maista tulleet ryhmät pystyvät elämään siten, kuin he eivät olisi alkuperämaataan koskaan jättäneet.
Järjestö arvostelee vallanpitäjiä ”punavihreiden silmälasien” käytöstä.
– Koska maahanmuuttajia vetää Suomeen korkea elintaso ja tasapainoinen ympäristö, on erikoista, että maamme eliitti on ottanut tavoitteekseen Suomen muuttamisen yhä enemmän maahanmuuttajien lähtömaiden kaltaiseksi.

Näitä ohjelmassa esitetään
- Ulkomaalaisten saamaa toimeentulotukea on pienennettävä tuntuvasti sen passivoivan vaikutuksen vuoksi.
- Kaikista maahanmuuttajien oman kulttuurin säilymiseen ja pönkittämiseen tähtäävistä julkisen vallan hankkeista on luovuttava.
- Työ- ja opiskelupaikka ja suomen kielen taito ovat avaimia onnistuneeseen integroitumiseen.
- Suomalaisten lakien totteleminen ja kulttuurin kunnioittaminen tulee olla itsestäänselvyys.
- Maahanmuuttajille olisi järjestettävä tehokasta arvo- ja tapakasvatusta kurssien muodossa kielen opetuksen ohella.
- Suomen ei pidä sallia erityisoikeuksia maahanmuuttajille esimerkiksi antamalla muslimeille oikeuden soveltaa islamilaista sharialakia erilaisissa riitakysymyksissä yhteisön sisällä.
- Kenenkään kulttuuri tai uskonto ei siis saa loukata yleismaailmallisia ihmis- tai eläinoikeuksia.