maanantai 23. toukokuuta 2011

Jämsän Seutu: ”Neekeriukot metsiä raivaamaan”

Jämsän Seutu: ”Neekeriukot metsiä raivaamaan” 23.5.2011

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoi Jämsässä, miten pakolaiset saadaan tekemään töitä.

– Kassara käteen ja metsiä raivaamaan. Kasvatushakkuut on tekemättä, ja maaseutu täynnä tyhjilleen jääneitä pika-asutustiloja. Niihin mahtuu asumaan pakolaisperheitä.

Suomeen haluavien pakolaisten määrä rajoittuu Hakkaraisen mukaan luonnostaan, jos heidät pannaan ”töihin räntäsateeseen sinne, missä mekin on oltu.”

– Helsingissä on neekeriukkoja torien kulmat täynnä tyhjän panttina. Töihin ne pitää panna.

Hakkarainen ja Keski-Suomen toinen uusi perussuomalainen kansanedustaja Kauko Tuupainen vierailivat Jämsässä maanantaina kaupunginjohtaja Ilkka Salmisen vieraana. Tämän jälkeen he tutustuivat paikallisten perussuomalaisten johdolla kaupungin vanhoihin rivitaloihin, joille kaupunginvaltuusto on antanut purkuluvan. Ohjelmaan kuului myös vierailu UPM:n Jokilaakson Kaipolan tehtaalle.

Perussuomalaisten mielestä vuokratalot pitäisi muuttaa asunto-osakeyhtiöksi ja myydä tämän jälkeen pilkkahinnalla. Himoksen matkailukeskuksen lähellä niille riittäisi kysyntää.

Rivitalot sijaitsevat Jämsän ammattiopiston kahden toimipisteen välissä. Toimittaja kysyisi sopisiko niihin tästä syystä pakolaiskeskus. Koulutusta olisi tarjolla aivan naapurissa. Perussuomalaisten valtuuskunta piti kysymystä vitsinä eikä vastannut siihen.

Sahayrittäjä Hakkarainen on hankkinut kokemusta ulkomaan ihmisten työhaluista kuukauden pätkissä Haka-Woodin keikkakonsulttina Hondurasissa, Nigaraguassa, Guatemalassa ja El Salvadorissa. Siellä eurooppalaista alkuperää olevat asukkaat tekevät kuulemma enemmän töitä.

Ketkä sitten tekevät vähemmän töitä siellä?

– Sitä ei saa sanoa. Mä en ole rasisti ollut missään vaiheessa, mutta minusta on se tehty. Mutta en anna periks, vaikka hirteen vetäisitte!

Hakkaraisen mukaan Suomen pakolaiset eivät edes ole niitä, jotka oikeasti kärsivät hätää kotimaassaan.

– Niitä kärpästen syömiä akkoja ei Suomessa ole. Ne on ihan toisen näköisiä ukkoja, jotka rautatieasemalla notkuu.

Hakkarainen mielestä työtä vieroksuvien pakolaisten mukana Suomeen tulee muitakin ongelmia.

– Ennen pitkää suomalaisten kantaväestö joutuu lähtemään täältä karkuun, kun ne tuo ne omat islamin lait tänne. Ne tulee Afrikan sarvesta ja tuo ne karkeat tapansa tänne.