perjantai 29. huhtikuuta 2011

Iltalehti: Ehdoton perusmies!

Iltalehti: Ehdoton perusmies! 29.4.2011

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) lähtee vaikka eduskunnasta ennen kuin luopuu tiukoista mielipiteistään.

Uusi kansanedustaja, viitasaarelainen sahuriyrittäjä Teuvo Hakkarainen on herättänyt kohua jo ennen kuin eduskuntatyö on varsinaisesti alkanut.

Hänen maahanmuuttomielipiteensä ovat suututtaneet niin, että häntä on ehditty uhkailla jopa väkivallalla.

- En siitä välitä, hän kuittaa uhkailun.

Miten suhtaudut maahanmuuttajiin?

- Ei minulla ole mitään heitä vastaan, jos he tulevat tänne töihin ja elävät Suomen lakien mukaan.

- Mutta sitä en hyväksy, että tänne tullaan elämään sosiaaliturvan varassa eikä koskaan ole tarkoituskaan sitoutua yhteiskunnan lakien alle. Nyt sellaista tapahtuu ihan liikaa. Helsinkiin tulee kohta ghettoalueita.

- En ymmärrä, että varusmiehet keräävät rahaa sotaveteraaneille, jotka ovat olleet henkensä kaupalla sodassa ja sen jälkeen tehneet hurjan työn maan nostamiseksi.

- Sitten näille (maahanmuuttajat) löytyy luukulta rahaa heti. Kaikki on valmiina. Ei mene minun ymmärrykseeni. Jos se on suvaitsemattomuutta, se saa olla.

Olet sanonut, että maahanmuuttoon ymmärtäväisesti suhtautuvien poliitikkojen pitäisi ottaa maahanmuuttajia kotiinsa ja sitoutua elättämään heidät?

- Siinä voisivat näyttää mallia, mutta eivät varmasti ota.

Puhuit Helsingin Sanomien nettivideolla neekereistä. Onko se mielestäsi soveliasta kansanedustajalle?

- Minun koulukirjassani luki vielä neekeri. Jos se on solvaamista, pyydän anteeksi.

Sitä sanaa pidetään yleisesti halventavana.

- Jos niin on, pyydän anteeksi.

Mitä ajattelet muslimeista?

- Sen näkee, mitä maailmalla tehdään. Pommit räjähtelevät ja murhia tehdään. Me olemme täällä suvaitsemassa kaikkea, mutta he tuovat oman suvaitsemattomuutensa tänne. Eivät hyväksy mitään. En ymmärrä sellaista.

Sanoit HS:n videolla, että täällä on kohta minareetteja?

- Onko se mukavaa herätä aamulla viiden aikaan, kun ukko minareetissa huutaa kauhealla äänellä. Minä haluan herättää lapset ja lähteä töihin, ettei joku ukko minareetissa herättele.

Mitä mieltä olet kehitysavusta?

- En hyväksy, jos rahat menevät poppaukkojen taskuun eikä ihmisille, jotka niitä tarvitsevat. Nyt ne menevät vääriin käsiin. Siinä se ongelma on.

Pitäisikö kehitysapu lopettaa?

- Ei, vaan järjestää toisella tavalla. Pitää kouluttaa ihmisiä, niin rahat menevät perillä oikein. Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Mitä mieltä olet homoliitoista?

- En niitä kannata. Eivätkö mies ja nainen tee lapsia eivätkä homot? Näin olen ymmärtänyt.

Luuletko, että saat mielipiteistäsi pyyhkeitä?

- Varmasti saan.

- Luulen kuitenkin, että äänestäjäni ovat pitkälti kanssani samaa mieltä. En voi olla maakunnassa jotain mieltä ja täällä taas joidenkin tyyppien mukaan (toista mieltä).

- Jos minua ei hyväksytä, pitää nostaa lusikka sopasta ja lähteä tekemään sitä, mitä osaan. Osaan tehdä muutakin kuin tätä (edustajan työ) - ja vielä paremmin, Hakkarainen sanoo.

______________________________________________


Aamulehti: IL: Kohu-Hakkarainen teilaa nyt muslimit

Kohua maahanmuuttopuheillaan aiheuttanut perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen jatkaa sopan hämmentämistä.

Perjantain Iltalehdessä Hakkaraiselta kysytään, mitä hän ajattelee muslimeista.
– Sen näkee, mitä maailmalla tehdään. Pommit räjähtelevät ja murhia tehdään, tuore kansanedustaja vastaa.
– Me olemme täällä suvaitsemassa kaikkea, mutta he tuovat oman suvaitsemattomuutensa tänne. Eivät hyväksy mitään. En ymmärrä sellaista, hän jatkaa.

Hakkarainen on viitasaarelainen sahuriyrittäjä. Hän on myös nostanut esille mahdollisuuden, että Suomeen alkaa kohta nousta minareetteja.
– Onko se mukavaa herätä aamulla viiden aikaan, kun ukko minareetissa huutaa kauhealla äänellä. Minä haluan herättää lapset ja lähteä töihin, ettei joku ukko minareetissa herättele, Hakkarainen sanoo Iltalehden mukaan.

______________________________________________

Helsingin Sanomat: Edustaja Hakkarainen EU-tuista: Sinne maksetaan ja sieltä otetaan

Torstaina kävi ilmi, että voimakkaan EU-vastaisen kampanjan käyneen perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen osaksi omistama saha Viitasaarella nauttii EU-tukea. Hakkarainen ei tiennyt kysyttäessä tuen tarkkaa määrää, mutta soitti sahayhtiön toimitusjohtajalle eli veljelleen Terho Hakkaraiselle.

"TE-keskukselta on anottu ja saatu 461 000 euroa investointikuluihin uuden lajittelulinjan rakentamiseksi. Sinne maksetaan ja sieltä otetaan. Jos ei olla jäsenenä, ei pyydetä rahaakaan", kansanedustaja sanoi.

Liikevaihtoon suhteutettuna Haka-Woodin saama tuki ei ole pieni. Suomalaisten sahojen tapaan Haka-Wood on kärsinyt toistuvista tulipaloista, joita Aamulehden mukaan on ollut peräti kuusi vuodesta 1997 lähtien.

Viimeksi sahalla roihusi viime joulukuussa.

Hakkarainen on joutunut julkiseen myllytykseen heti uuden työnsä ensimetreillä. Torstaina hän joutui puolueen puheenjohtajan Timo Soinin puhutteluun HS.fi:n videohaastattelussa antamiensa ulkomaalaislausuntojen takia.

Hakkarainen kertoi HS.fi:n videoklipissä pakkokäännytyksen tarpeellisuudesta, käytti sanaa neekeri ja imitoi minareettien rukoushuutoa. Puhuttelusta kertoi Yle uutiset.

Jatkossa Hakkarainen aikoo omalta ryhmältään saamiensa ohjeiden mukaan puhua vain tummista tai mustista, ja lopettaa kansakoulussa omaksumansa ilmaisun käytön.

"En tiennyt, että se oli haukkumanimi. Se oli minulle luonnollista."

___________________________________________

Turun Sanomat: Kansanedustaja Hakkaraisen jatkosta lyödään vetoa

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) toimia seurataan kiinnostuneena vedonlyöntiyhtiö Betsafella. Keski-Suomen vaalipiiristä valituksi tullut sahuriyrittäjä on nostattanut kohua maahanmuuttoon liittyvillä mielipiteillään.

Peliyhtiö Betsafe uskoo, että Hakkarainen jatkaa kansanedustajana vaalikauden loppuun asti. Hakkaraisen ministerin posti näyttää kertoimien valossa epätodennäköiseltä, mutta ehdokkaana hänet tullaan suhteellisen varmasti näkemään myös seuraavissa vaaleissa.

– Viitasaaren teräväkielinen sahuri latasi heti Arkadianmäelle päästyään rasvaista tekstiä koko neljän vuoden edestä. On jännittävää seurata, millaista linjaa Hakkarainen jatkossa vetää, sanoo Hakkaraista koskevista vedoista innostunut Betsafen Suomen maajohtaja Carl Dyrendahl.

______________________________________________

Aamulehti: Kansanedustaja Hakkaraisen ölinästä tuli Youtube-hitti – katso hypnoottinen video!

Perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen videohaastattelusta on muodostunut yllättävä Youtube-hitti.

Hakkarainen on herättänyt keskustelua Helsingin Sanomien videohaastattelulla, jossa hän arvostelee maahanmuuttoa.

Pilaversiossa Hakkaraisen videohaastattelusta on leikattu pätkä, jossa viitasaarelainen kansanedustaja jäljittelee minareetin rukouskutsua. ”Ölinä” on yhdistetty brittiläisen Panjabi MC:n Mundian To Bach Ke -kappaleeseen.

Kappale on tyylilajiltaan bhangraa eli intialaista tanssimusiikkia. Videoteoksen tunnelma on hypnoottinen. Video linkki on levinnyt varsinkin yhteisöpalveltu Facebookissa.