torstai 13. tammikuuta 2011

Uusi Suomi: Herlinin 1200 €:n lista julki: Persu, muslimeja, Thors...

Uusi Suomi: Herlinin 1200 €:n lista julki: Persu, muslimeja, Thors... 13.1.2011
Niklas Herlin: Vaalitukea (blogi)

Uuden Suomen kustantaja Niklas Herlin paljastaa blogissaan kahdeksan eduskuntavaaliehdokasta, joiden vaalikampanjaa aikoo tukea. Kukin ehdokas saa Herliniltä 1200 euroa.

Herlinin lista on seuraava: Sara Paavolainen (SDP), Tom Packalén (Perussuomalaiset), Fatbardhe Hetemaj (kokoomus), Husein Muhammed (Vihreät), Petri Muinonen (kristillisdemokraatit), Auvo Rouvinen (Vasemmistoliitto), Kimmo Tiilikainen (keskusta) sekä Astrid Thors (Rkp).

–Jokaisella puolueella on listoillaan kiintiöulkomaalaisia. Osa näistä on ilmiselvästi täysiä ääliöitä, osa ei. Hetemaj ja Muhammed ovat julkisella toiminnallaan ja suoralla puheellaan osoittaneet, että he ovat kansanedustajaksi sopivia, perustelee Herlin kahta valintaansa.

---

Niklas Herlin: Vaalitukea (blogi)

[...]

Ideologisesti vaikeinta on tukea persua. Moni ehdokas on mielestäni avoimen rasistinen.

Tom Packalen on Helsingistä ja Helsingistä menee läpi parikin persua. Totisesti toivon, että Packalenin järjen ääni menee läpi siihen seurakuntaan, joka on perussuomalaisten eduskuntaryhmä vaalien jälkeen.

Mainittakoon erityiskiitoksena, että vanha ryyppykaverini, Hesarin kaupunkitoimittaja Kimmo Oksanen teki aikanaan häväistysjutun Packalenista, koska tämä oli poliisin ominaisuudessa nimittänyt Romanian romania Romanian romaniksi. Siinä on krediittiä yhdelle ehdokkaalle!

Sitten Packalenin ryhmätovereiden iloksi kaksi seuraavaa: kokoomuksen Fatbardhe Hetemaj ja vihreiden Husein Muhammed. Olen varma siitä, että Suomen eduskunta, kuten kaikki eduskunnat, tarvitsee ”ulkopuolista” näkemystä.

Tarvitsemme siis ehdokkaita, jotka osaavat katsoa Suomea sekä ulko- että sisäpuolisina. Sekä ”Fadella” että ”Husulla” on pakolaistausta, joten he tietävät, miten asiat ovat, kun asiat ovat huonosti. Mokoma tieto on täysin vierasta suurimmalle osalle suomalaisista.

Jokaisella puolueella on listoillaan kiintiöulkomaalaisia. Osa näistä on ilmiselvästi täysiä ääliöitä, osa ei. Hetemaj ja Muhammed ovat julkisella toiminnallaan ja suoralla puheellaan osoittaneet, että he ovat kansanedustajaksi sopivia.

Muhammed on muuten näistä kahdeksasta ainoa, jonka edes jotenkin henkilökohtaisesti tunnen. Hän julkaisee piakkoin tietokirjan edustamani kustantamon kautta (löytyy tuolta listan häntäpäästä, tietokirjojen puolelta).

Hetemaj ja Muhammed ovat hyviä Uuden Suomen blogisteja, mutta heidän toimintansa oli minulle tuttua muutenkin.

[...]

Mutta vielä isompi liksa juoksee Astrid Thorsille (r), jonka linjaukset ovat minulle ideologisesti koko porukasta vaikeimpia.

Tuen Thorsia siksi, että hän on ehdolla. Thors on kokenut poliitikko, joka on hoitanut erittäin vaikeaa ministerinpostia. Hän on saanut päälleen karmean määrän törkyä, eikä vain törkyä, jopa tappouhkauksia ministerinä työskennellessään. Ikänsä ja eläkeoikeuksiensa puolesta Thors voisi jättää politiikan heti. Mutta eipä jätä, vaan haluaa jatkaa kansan palveluksessa. Hienoa.

[...]