maanantai 12. joulukuuta 2011

Ilta-Sanomat: Lipponen yllätti vaalisloganillaan - Jungner: Niinistö, Soini ja Väyrynen ovat konservatiiveja

Ilta-Sanomat: Lipponen yllätti vaalisloganillaan - Jungner: Niinistö, Soini ja Väyrynen ovat konservatiiveja 12.12.2011
Nelonen: Lipponen esittää vaali-ilmeensä omalla naamallaan (video)

Sdp:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen on paljastanut vaalisloganinsa.
Entinen pääministeri ja entinen puhemies Lipponen tavoittelee presidentin virkaa Rohkeutta Suomi - presidentiksi pehmeiden arvojen luja johtaja -sloganilla.

Lipponen julkisti iskulauseensa Helsingissä hetki sitten maanantaiaamuna alkaneessa infossaan.

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungnerin mielestä tulevissa presidentinvaaleissa on vasemmassa nurkassa edistymielinen Paavo Lipponen ja oikeassa nurkassa "Sauli Soini Väyrynen", joka on konservatiivinen ja taaksepäin katsova. Jungner puhui Lipposen kampanjan tilaisuudessa.

Lipposen kampanja-teemoissa kannustetaan Suomea olemaan rohkea. Kampanjan mukaan Lipponen on rohkea kansainvälisesti, tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti.

Lipponen itse sanoi, että vaalikamppailussa on käytetty pelottelua.

- Esimerkiksi, että eurokriisi olisi sellainen, että Suomen pitäisi lähteä pakoon eikä olla mukana selvittelemässä asioita, Lipponen sanoi.

Lipposen mukaan erilaiset "heitot" vaikeuttavat eurokriisiin liittyvää päätöksentekoa Suomessa.

Lipposen mielestä myös pelosta kumpuavaa rasismia on lietsottu.

- Enemmistön pitää herätä suojelemaan vähemmistöjä, hän sanoi.

___________________________________________

Paavo Lipposen kampanjaviesti - Rohkeutta Suomi

”Suomea ei ole nostettu maailman huipulle pelkäämällä ja piiloutumalla, vaan katsomalla rohkeasti eteenpäin ja tarttumalla haasteisiin. Olemme tienhaarassa. Nyt on aika valita Suomen linja: jatkammeko aktiivista osallistumista ja yhteistyötä, puolustammeko tasa-arvoa ja heikompien oikeuksia vai vetäydymmekö Pohjan perälle ja käännymme henkisesti sisäänpäin? Haluan kulkea rohkeasti tulevaisuuteen avoimuuden tietä pitkin, yhdessä suomalaisten kanssa”, sanoo SDP:n presidenttiehdokas Paavo Lipponen.

[...]

”Paavo on koko uransa ajan valanut rohkeutta suomalaisiin. Katse on aina ollut vahvasti tulevaisuudessa ja hän on aina kantanut vastuuta yhteisestä hyvinvoinnistamme. Tuota kokemusta ja varmuutta Suomi tarvitsee etenkin vaikeina aikoina. Paavo on pehmeiden arvojen luja johtaja, tinkimätön tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja, jonka valinta presidentiksi luo tulevaisuudenuskoa myös vähemmistöihin ja huonompiosaisiin”, painottaa kampanjapäällikkö Esko Ranto.

[...]

Toinen teema Rohkeasti tasa-arvoinen puhuu sen puolesta, että emme saa seurata sivusta vähemmistöjen ja heikompien syrjintää. Presidentin pitää puolustaa tasa-arvoisia oikeuksia selkeästi ja päättäväisesti.

____________________________________

Nelonen: Lipponen esittää vaali-ilmeensä omalla naamallaan (video)

Paavo Lipponen
Nyt pitää Suomen kansan enemmistön herätä siihen, että meillä vähemmistöjä pyritään syrjimään, niiden oikeuksiin käymään kiinni, ja myöskin arkielämässä tämä näkyy. Tarvitaan enemmistön liikettä, ja presidentti on se, jonka tulee sitten rohkaista meitä kaikkia tähän.