maanantai 19. elokuuta 2013

Yle: Hakkarainen varoittaa jihadista

Yle: Hakkarainen varoittaa jihadista 19.8.2013
Iltalehti: Tylyä tekstiä muslimeista - Hakkarainen nimittää Tuomiojaa "imaamiksi"

Perussuomalaisten kansanedustaja haluaisi rajoituksia maahanmuuttoon.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) varoittelee suomalaisia jihadista eli pyhästä sodasta.

Hakkaraisen mukaan Suomessa on rajoitettava muslimimaista tulevaa maahanmuuttoa, koska niistä lähtöisin olevat ääritapaukset vain odottavat kutsua jihadiin. Hän arvostelee mediaa ja vihervasemmistoa vaikenemisesta asiassa.

Hakkarainen arvostelee myös hallitusta todellisuuden kieltämisestä.

- Näillä ääritapauksilla on halu hallita maailmaa. Tätä ilmiötä on rajoitettava edes Suomessa, Hakkarainen kirjoittaa blogissaan.

Hakkarainen arvostelee myös ulkoministeri Erkki Tuomiojaa (sd.) Egyptin syrjäytetyn presidentin Muhammad Mursin tukemisesta.


____________________________________________


Iltalehti: Tylyä tekstiä muslimeista - Hakkarainen nimittää Tuomiojaa "imaamiksi"

Perussuomalaisten kansanedustajan mielestä monet maahanmuuttajat ovat "liian suuri menoerä".

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ottaa verkkosivuillaan kovin sanakääntein kantaa maahanmuuttopolitiikkaan ja muslimimaiden tilanteeseen "Islamin luonteesta" -otsikoidussa tekstissä.

Hakkaraisen mukaan monet maahanmuuttajat ovat Suomelle liian suuri menoerä ja rasite. Hän kirjoittaa, että osa näistä syyllistyy "yhä enenevissä määrin" Suomessa aiemmin harvinaisiin rikoksiin. Esimerkkinä hän mainitsee joukkoraiskaukset.

Kansanedustajan mukaan rikoksista kuitenkin vaietaan samaan tapaan kuin neuvostoliittolaisten teoista suomettumisen aikana.

Hakkarainen nostaa esiin myös arabikevään tapahtumat muslimivaltaisissa maissa. Hänen mielestään arabikevät osoittaa, ettei demokratia näissä maissa toimi.

- Ikävä kyllä, useimmat maailman terroristeista ovat muslimeja, kansanedustaja linjaa.

Hänen mielestään hallitus ei näe tilannetta, jota "isänmaallinen ihminen ei voi hyväksyä".

- Olen muuten odotellut milloin "imaami" Tuomioja liittyy Mursin kannattajiin. Todellisuuteen hän ei halua herätä, vielä, Hakkarainen lopettaa kirjoituksensa.

Iltalehti ei vielä tuoreeltaan maanantaina päivällä tavoittanut ulkoministeri Tuomiojaa kommentoimaan Hakkaraisen kirjoitusta.