perjantai 5. maaliskuuta 2010

Uusi Suomi: Muhammed: ”Haastan Halla-ahon”

Uusi Suomi: Muhammed: ”Haastan Halla-ahon” 5.3.2010

Husein Muhammed: Haastan halla-aholaiset
Jussi Halla-aho: Muutama kommentti Husein Muhammedille

Uuden Suomen bloggari ja vihreä poliitikko Husein Muhammed hyökkää kirjoituksessaan Jussi Halla-ahoa ja hänen kannattajiaan vastaan. Muhammedin mukaan Halla-aho - jos nyt ei suoranaisesti valehtele - vääristelee rankasti tilastoja, jotka koskevat esimerkiksi turvapaikanhakijoiden tai perheen yhdistämistapausten määrää.

- Yksi tapa esittää tilastoja harhaanjohtavasti on halla-aholaisten yleinen tapa verrata vuoden 2008 turvapaikanhakijoiden määrää (4000) edellisen vuoden poikkeuksellisen alhaiseen hakijamäärään (1500) ja väittää määrän melkein kolmenkertaistuneen. Kyseiset vuodet on valittu ovelasti, sillä vuoteen 2006 (3500 hakijaa) verrattuna vuoden 2008 hakijamäärässä ei olisi merkittävää kasvua.

Muhammed löytää epätarkkuuksia myös Halla-ahon blogimerkinnästä, joka koskee turvapaikanhakijoiden iän tarkistamista: Muhammedin mukaan kukaan ei ole poistamassa biologisia iäntestausmenetelmiä, vaan vaatimassa oikeutta biologisiin testeihin myös niille alaiäisille, joita on epäilty täysi-ikäisiksi.

Vihreä poliitikko ei kuitenkaan halua lähteä hyssyttelylinjalle, vaan uskoo että asioista on puhuttava niiden oikeilla nimillä.

- Halla-aho on oikeassa siinä, että seuraavista vaaleista tulee maahanmuuttopoliittiset vaalit. Asiasta voi vapaasti keskustella niiden oikeilla nimillä, ja maahanmuuttoon liittyviä ikäviä asioitakaan ei tarvitse hyssytellä yhtään. Mutta keskustelua on käytävä verifioitavissa olevin faktoin. Tämän suhteen tulen haastamaan Halla-ahon ja kumppanit, olin ehdolla tai en.

Halla-aho on ilmoittanut asettuvansa Perussuomalaisten ehdokkaksi ensivuoden eduskuntavaaleissa.

Lue Huseinin Muhammedin blogi kokonaisuudessaan tästä.