maanantai 11. huhtikuuta 2011

Johan Bäckman: Kuka välittäisi muslimeista, eli miten islam parantaa suomalaista yhteiskuntaa

Johan Bäckman: Kuka välittäisi muslimeista, eli miten islam parantaa suomalaista yhteiskuntaa 11.4.2011

Yksikään vaalikone ei ole kysynyt minulta sitä, miten muslimien asemaa Suomessa pitäisi parantaa.

Tämä on osoitus suomalaisen yhteiskunnan islamvastaisuudesta ja muukalaisvihamielisyydestä.

Muistan vain yhden vaalikoneen kysyneen sitä, pitäisikö musliminaisille järjestää oma uimahallivuoro. Totta kai pitäisi järjestää. Se on naisten vuoro. Onhan Yrjönkadun uimahallissakin miesten ja naisten vuorot, samaten kuten suomalaisessa saunomisessa perinteisesti.

Sharia-laki pitäisi integroida suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Muistan puhuneeni tästä melkein 1,5 tuntia Aamulehden toimittajalle vastaten hänen haastattelukysymyksiinsä, mutta toimittaja ei uskaltanut kirjoittaa vastauksistani mitään. Sen sijaan Aamulehti otti opportunistiprofessorilta lausunnon, joka heijasteli suomalaisen yhteiskunnan patologista rasistista vihan ilmapiiriä.

Sharia-laki saadaan mukaan tietysti tapaoikeutena, joka täydentää nyt jo käytössä olevaa sovitteluinstituutiota. Tai miksei nytkin käräjäoikeuden käsittelyyn kuka tahansa muslimi voi tuoda imaaminsa kirjallisen lausunnon, jossa arvioidaan asiaa Sharian kannalta. Suomalainen tuomari voi katsoa asiaa miten parhaaksi näkee.

Monissa arabivaltioissa Sharia on hyvässä käytössä maallisen oikeusjärjestelmän rinnalla. Isossa Britanniassa on jo käytössä Sharia-tuomioistuimia.

Teesini on tämä: islam parantaa ja kehittää suomalaista yhteiskuntaa. Islamin perinteissä on paljon hyvää. Islam esimerkiksi suojelee naisia, toisin kuin länsimainen kapitalismi, joka alistaa naista pornografialla ja prostituutiolla. Myös Sharia-laissa on monia tärkeitä, naisten taloudellista asemaa suojelevia piirteitä.

Sanotaan mitä sanotaan, mutta uskallan väittää, että musliminainen voi henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin länsimainen nainen, joka ei oikeastaan tiedä, kuka hän loppujen lopuksi on.

Suomessa ja länsimaissa naisten asema on lähtökohtaisesti paljon huonompi kuin islamilaista oikeusjärjestystä tukevissa valtioissa, erityisesti naisten taloudellisen aseman kannalta. Niin sanotut sosiologit, vaikkakin yleensä valehtelevatkin, muistuttavat usein siitä, että naisen euro on vähemmän kuin miehen euro (siis tyypillinen länsimainen tapa mitata ihmisen arvo rahassa).

Sharia laki on vanhaa tapaoikeutta, jonka herättää luottamusta. Tietenkin Sharian rankimmissa muodoissa on piirteitä, joita ei voida tuoda suomalaiseen oikeusjärjestelmään. Tämä koskee juuri rikosoikeudellisia säännöksiä. Sen sijaan perhe- ja perintöoikeudelliset säännöt voidaan tuoda sovittelujärjestelmään mukaan. Sharia-sovittelu perustuisi aina vapaaehtoisuuteen.

Suomeen on rakennettava lisää moskeijoita. Jos melkein jokaisessa suomalaisessa kaupungissa on soma ortodoksinen kirkko, miksei myös moskeija. Se kaunistaisi kaupunkikuvaa. Jo tuolla siintävät Kuopion minareetit, yli Kallaveen kiirii rukoushuuto...

Islam voisi sivistää suomalaisia ja nostaa kulttuuriamme korkeammalle tasolle. Kuten mikä tahansa kulttuuri, myös suomalainen kulttuuri imee itseensä vieraista kulttuureista ja uskonnoista parhaita aineksia, huonot ainekset se hylkää.

Musliminaisten huivit kaunistavat kaupunkikuvaa ja sitä paitsi muuttavat ilmapiiriä turvallisemmaksi. On luonnollista, että ihminen ei välttämättä halua paljastaa kasvojaan julkisuudessa. Sekin on ihmisoikeus.

Suomen Yleisradion pitäisi kustantaa viikoittain islaminuskoa ja suomalaisia muslimeja käsitteleviä televisio-ohjelmia, lisäksi alan kirjallisuutta pitää lisätä.

Teesini on tämä: Sharia on loppupeleissä oikeudenmukaisempi oikeusjärjestelmä kuin suomalainen oikeusjärjestelmä. Suomalainen oikeusjärjestelmä on loppupeleissä julmempi ja epäoikeudenmukaisempi kuin Sharia.

Niin ja entäs ne Islamin vastustajat. Antaa niiden vaahdota.