perjantai 18. joulukuuta 2015

Yle: Poliisi kaipaa vihjeitä raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä Porissa

Yle: Poliisi kaipaa vihjeitä raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä Porissa 18.12.2015

Poliisi tutkii kahta ulkomaalaistaustaisten henkilöiden tekemäksi epäiltyä rikosta: Porin Viidennessä osassa alkuviikosta sattunutta tapausta sekä keskiviikon ja torstain välisenä yönä Ratakadulla tapahtuneeksi ilmoitettua rikosta. Epäillyissä tapauksissa ensimmäisessä on kyse raiskauksen yrityksestä ja jälkimmäisessä pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää vihjeitä Porissa kahdesta rikoksesta, joiden tekijöiksi epäillään ulkomaalaistaustaisia henkilöitä.

Ensimmäinen epäilty tapaus, raiskauksen yritys, sattui maanantaina Herralahdenkadun ja Maaherrankadun risteyksessä Viidennessä osassa.

Porilaisen 15-vuotiaan tytön kimppuun kävi ilmoituksen mukaan kaksi miestä. Tyttö onnistui pakenemaan tilanteesta.

Tutkinnanjohtaja Erik Salonsaaren mukaan poliisi on saanut asiasta runsaasti vihjeitä, mutta ne eivät ole johtaneet epäiltyjen tekijöiden jäljille.

Ratakadulla epäilty pahoinpitely

Poliisi on saanut ilmoituksen myös Kuudennessa osassa Ratakadulla sattuneesta epäillystä pahoinpitelystä.

Salonsaaren mukaan koiraa keskiviikon ja torstain välisenä yönä torstain puolella ulkoiluttanut nuori nainen on tehnyt poliisille ilmoituksen, että hän oli kohdannut ulkomaalaistaustaiselta vaikuttavan kolmikon, josta yksi oli käynyt hänen kimppuunsa.

Salonsaari sanoo, että poliisi kaipaa vihjeitä myös Ratakadun tapahtumista. Hän sanoo, että poliisilla ei tällä hetkellä ole tapauksesta epäiltyjä.