sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Keskisuomalainen: Välikohtaus vaateliikkeessä Jyväskylässä: "Ulkomaalaistaustaiset tulivat sovituskopille lyömään"

Keskisuomalainen: Välikohtaus vaateliikkeessä Jyväskylässä: "Ulkomaalaistaustaiset tulivat sovituskopille lyömään" 27.12.2015

Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa vaateliikkeessä sattui sunnuntaina iltapäivällä välikohtaus. Liikkeen henkilökunnan kertoman mukaan ryhmä ulkomaalaistaustaisia henkilöitä tuli myymälään pahoinpitelemään sovituskopeissa olevia asiakkaita. Henkilökunta kertoo, että myös pahoinpitelyn kohteeksi joutuneet asiakkaat olivat ulkomaalaistaustaisia.

– Ryhmä miehiä ja naisia sovitti kaikessa rauhassa vaatteita, kun toiset tulivat lyömään heitä. Kaikkiaan osallisia oli toistakymmentä. Tapaus sattui iltapäivällä kahden ja kolmen välillä, myymälästä kerrotaan.

– Vartijat ja poliisi saapuivat paikalle nopeasti. Pyysimme asiakkaita siirtymään sivummalle. Kassalla ei ollut henkilökuntaa hetkeen, mutta emme joutuneet sulkemaan myymälää.

Poliisi vahvistaa Keskisuomalaiselle, että tapahtumasta on kirjattu ilmoitus puoli kolmelta sunnuntaina. Poliisin mukaan lyöntien aiheuttamat vammat olivat lieviä.

Tapauksesta vastaavaa tutkinnanjohtajaa ei tavoitettu sunnuntaina kommentoimaan asiaa.