sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Iltalehti: Poliisi epäilee: Mieskolmikko hakkasi jälleen turvapaikanhakijan Kangasalla

Iltalehti: Poliisi epäilee: Mieskolmikko hakkasi jälleen turvapaikanhakijan Kangasalla 13.12.2015
Aamulehti: Suomalaismiehet pahoinpitelivät turvapaikanhakijan grillikioskilla Kangasalla – yksi huitoi puukolla

Poliisi tutkii Kangasalla tapahtunutta pahoinpitelyä.

Tämänhetkisten tietojen mukaan kolme suomalaismiestä kävi yhden turvapaikanhakijan kimppuun lähellä Kaivannon vastaanottokeskusta Kangasalla.



___________________________

Aamulehti: Suomalaismiehet pahoinpitelivät turvapaikanhakijan grillikioskilla Kangasalla – yksi huitoi puukolla

Poliisi tutkii Kangasalla lauantai-iltana kello 20.10 aikaan tapahtunutta pahoinpitelyä, jossa epäiltynä on kolme suomalaismiestä ja uhrina Kaivannon vastaanottokeskuksessa asuva miespuolinen turvapaikanhakija.

- Uhri oli menossa käymään Kaivannon kanavan lähistöllä olevalle grillille, kun ohi ajanut farmarimallinen auto oli pysähtynyt ja peruuttanut takaisin miehen kohdalle, Jussi Pilviö Tampereen poliisista kertoo.

Autosta oli noussut kaksi miestä, jotka olivat alkaneet hakata ja potkia turvapaikanhakijaa. Kolmas mies oli jäänyt autoon odottamaan.

- Tiettävästi toinen autosta nousseista miehistä otti esille myös puukon, jolla hän huitoi turvapaikanhakijaa. Miehet pahoinpitelivät häntä jonkin aikaa ja poistuivat sitten paikalta. Ulkopuolista apua ei ollut paikalla, Pilviö kertoo.

Uhri selvisi pahoinpitelystä ruhjevammoilla ja puukosta tulleilla naarmuilla.

Poliisin tiedossa ei ole, että tapahtuneella olisi silminnäkijöitä. Grilli, jolle turvapaikanhakija oli matkalla, oli kiinni. Pilviön mukaan poliisilla ei kuitenkaan ole syytä epäillä turvapaikanhakijan kertomusta.

- Tämä on varmasti tapahtunut, sitä ei ole syytä epäillä.

Fakta: Jo toinen turvapaikanhakijan pahoinpitely Kangasalla

Kangasalla Kaivannon vastaanottokeskuksen pihalla tapahtui turvapaikanhakijan pahoinpitely myös marraskuun puolivälissä.

Tuolloin tummalla BMW-merkkisellä autolla liikkeellä olleet kolme miestä olivat ajaneet vastaanottokeskuksen pihaan ja pahoinpidelleet ulkona puhelimeen puhuneen turvapaikanhakijan.

24-vuotias uhri vietiin sairaalaan, hänen vammansa eivät olleet vakavia.

Tekijät olivat pahoinpidelleet uhria nyrkein lyömällä ja puukolla. Sen jälkeen he olivat poistuneet paikalta.