tiistai 22. syyskuuta 2015

Ilta-Sanomat: Joukkotappelu vastaanottokeskuksessa Oulussa - yhtä lyötiin teräaseella, toista paistinpannulla

Ilta-Sanomat: Joukkotappelu vastaanottokeskuksessa Oulussa - yhtä lyötiin teräaseella, toista paistinpannulla 22.9.2015
Yle: Riitaa puhelimesta – nuorukaiset nujakoivat vastaanottokeskuksessa

Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksessa syntyi maanantai-iltana usean miehen välinen joukkotappelu.

Tappelu oli saanut alkunsa osastolla, jossa miehet olivat majoittuneena. Rikosylikomisario Tapani Tasanto Oulun poliisista kertoo, että yhteensä tappeluun osallistui viisi henkilöä.

Riitaa oli syntynyt puhelimesta, joka oli joutunut kadoksiin.

Poliisin mukaan tappelussa oli käytetty jotain teräasetta. Sen seurauksena yhdellä tappeluun osallistuneista oli kehossa parin sentin pituinen haava. Toista henkilöä oli lyöty paistinpannulla päähän, mutta mies ei ollut saanut mainittavia vammoja.

Vastaaottokeskuksen henkilökunta joutui puuttumaan tilanteeseen. Tilanteen rauhoittamiseen tarvittiin Tasannon mukaan poliisia.

- Paikalla oli kolme poliisipartiota selvittelemässä asiaa, Tasanto sanoo.

Paikalla kävi ensihoidon yksikkö, joka toimitti haavan saaneen sairaalaan. Kaikki muut osalliset tuotiin poliisilaitoksen putkaan. Miehet ovat alle 18-vuotiaita.

Tapahtumia tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja pahoinpitelyinä. Kuulustelut alkavat, kun paikalle saadaan tulkki.

______________________________

Yle: Riitaa puhelimesta – nuorukaiset nujakoivat vastaanottokeskuksessa

Viisi nuorta miestä tappeli keskenään maanantai-iltana Oulussa Heikinharjun vastaanottokeskuksessa. Poliisin mukaan nuorukaisille tuli riitaa kadoksiin joutuneesta puhelimesta. Asiaa tutkitaan muun muassa törkeänä pahoinpitelynä.

Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksessa syntyi maanantai-iltana tappelu viiden ulkomaalaistaustaisen nuoren miehen välillä. Rikoskomisario Tapani Tasannon mukaan poliisiputkaan vietiin viisi nuorukaista.

Tappelu sai alkunsa osastolla, jossa miehet olivat majoittuneena. Riitaa oli syntynyt puhelimesta joka oli joutunut kadoksiin. Tappelussa oli käytetty lyömäaseena paistinpannua yhtä henkilöä kohden. Hän ei saanut mainittavia vammoja.

Lisäksi esillä oli poliisin mukaan joku teräase. Yhdellä osallistujista oli kehossa parin sentin pituinen haava. Ensihoidon yksikkö toimitti haavan saaneen Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

– Viisi alle 18-vuotiasta nuorta miestä otettiin kiinni. Tutkinta käynnistyy, kun paikalle saadaan tulkki, kertoo rikosylikomisario Tapani Tasanto.

Tapahtumia tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä ja pahoinpitelyinä.