perjantai 4. joulukuuta 2015

Seiska: Säynätsalossa kaksi raiskausepäilyä

Seiska: Säynätsalossa kaksi raiskausepäilyä 4.12.2015
Keskisuomalainen: Poliisi tutkii kahta raiskausta Jyväskylässä

Jyväskylän poliisi vahvisti Seiskalle tänään (4.12.), että heillä on tutkittavana kaksi uutta raiskaustapausta.

– Voin vahvistaa, että meillä on tutkittavana kaksi eri raiskaustapausta. Uskon, että ensi viikolla voidaan asioista tiedottaa lisää, tutkinnanjohtaja Eila Koivuniemi kertoo Seiskalle.

Seiskan saamien tietojen molemmat epäillyt ovat Säynätsalon vastaanottokeskuksen asukkaita. Poliisi ei ottanut kantaa siihen, ovatko rikoksesta epäillyt turvapaikanhakijoita.

Seiskan tietojen mukaan ainakin toinen epäillyistä on yli 20-vuotias. Jyväskylän Säynätsalon vastaanottokeskus on tarkoitettu 16–17-vuotiaille turvapaikanhakijoille.

Raiskatut työt ovat iältään 14-16-vuotiaita.


-----

Keskisuomalainen: Poliisi tutkii kahta raiskausta Jyväskylässä

Poliisi tutkii kahta Jyväskylän Säynätsalossa tapahtuneeksi ilmoitettua raiskausta. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Eila Koivuniemi kertoi perjantaina, että juttujen esitutkinta on vielä kesken. Rikosilmoitukset on tehty poliisille lokakuussa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska-lehti. Lehti kirjoittaa epäiltyjen olevan Säynätsalon vastaanottokeskuksen asukkaita ja asianomistajien 14–16-vuotiaita. Säynätsalon tukiasumisyksikkö on tarkoitettu alaikäisille, pääasiassa 16–17-vuotiaille turvapaikanhakijoille.

Poliisi ei ota kantaa tutkittavana olevien juttujen sisältöön tai asianosaisten taustoihin. Poliisin on määrä saada juttujen esitutkinta valmiiksi lähiaikoina.