tiistai 13. lokakuuta 2015

Yle: Kolme karkotuspäätöksen saanutta miestä karkasi Joutsenon säilöönottoyksiköstä – kaksi yhä karkuteillä

Yle: Kolme karkotuspäätöksen saanutta miestä karkasi Joutsenon säilöönottoyksiköstä – kaksi yhä karkuteillä 13.10.2015

Entisen Konnunsuon vankilan tiloissa sijaitsevasta säilöönottoyksiköstä karkasi kolme miestä maanantai-iltana. Yksi miehistä saatiin kiinni muutama tunti paon jälkeen.

Kolme karkotuspäätöksen saanutta miestä on karannut Joutsenon säilöönottoyksiköstä. Miehet karkasivat säilöönottoyksiköstä rikkomalla talon rakenteita maanantai-iltana.

Karanneet ovat pohjoisafrikkalaisia.

Yksi miehistä saatiin kiinni muutama tunti paon jälkeen Lappeenrannan Tirilästä. Poliisi jatkaa kahden muun miehen etsintöjä.

Poliisin mukaan miehet eivät ole vaarallisia.

Poliisi kaipaa vihjeitä

Poliisi pyytää miesten nähneitä ilmoittamaan havainnoistaan Kaakkois-Suomen poliisin vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Toinen miehistä on 27-vuotias, noin 183 senttiä pitkä ja vartaloltaan normaali. Poliisin mukaan hänellä on hyvin paksut mustat kulmakarvat.

Vaatetuksena miehellä on musta villapipo, tummat lenkkitossut, musta paita, jonka edessä on ruskea Nike-logo, harmaavuorinen tumma takki ja Adidas-verkkarit, joissa on sivuilla vaaleat raidat.

Toinen miehistä on 28-vuotias ja vartaloltaan roteva. Hänellä on yllään siniset ulkoiluhousut, joiden lahkeissa pohkeen kohdalla on poikittainen heijastinraita sekä tumma untuvatakki, jonka alla on valkoinen verkkatakki. Verkkatakin hartiat ovat mustat ja hihoissa on pitkittäiset raidat.

Hänellä on jalassaan tummanvihreät Crocs-sandaalit.

Miehet puhuvat arabiaa ja vähän englantia. Todennäköisesti heillä ei ole rahaa käytössään.