keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uusi Suomi: Varjo seuraa perussuomalaisia – uusi moite

Uusi Suomi: Varjo seuraa perussuomalaisia – uusi moite 29.12.2012

Perussuomalaiset ovat jälleen kohujen keskellä. Pentti Oinosen (ps.) mielestä puolue on irtisanoutunut riittävän hyvin rasismista ja puolueen jäsenten toistuvista kohuista.

– Me emme voi tämän tiukemmin niistä julistautua. Puolueen puheenjohtaja on tiukasti sanoutunut irti rasismista. Kyllä me olemme tehneet kaikki voitavamme.

Oinosen mielestä mediassa liioitellaan perussuomalaisiin liittyviä kohuja.

– Tuntuu, että vaikka me sanottaisi hyvää päivää, siitä tehdään rasistinen juttu.

Oinonen ei halua kommentoida puoluetoverinsa Teuvo Hakkaraisen (ps.) juhlimista moottoripyöräkerho Bandidosin kerhotiloilla, mutta toteaa, että kansanedustajan pitää miettiä, missä seurassa aikaansa viettää. Itse hän ei lähtisi juhlimaan moottoripyöräkerholle.

– Käyn mieluummin kirkossa.

Hakkarainen kertoi tiedotteesaan tänään, ettei hänellä ole minkäänlaista yhteyttä moottoripyöräkerhoon. Lue aiheesta lisää täältä.

Hakkaraisen erottamisesta perussuomalaisten eduskuntaryhmästä on jo lyöty vetoa.

Puolueessa on tällä viikolla kohahduttanut myös Jani Viinikaisen ja Freddy van Wonterghemin kuuluminen Mannet kuriin -nimiseen ryhmään Facebookissa.

Kohujen keskellä perussuomalaiset yrittivät saada tänään ääntään kuuluville esittämällä välikysymyksen puolustusvoimien uudistamissuunnitelmasta eduskunnan täysistunnossa. Yksi kansanedustaja toisensa jälkeen kieltäytyi tänään kommentoimasta Teuvo Hakkaraisen asiaa.

Myös puolueen puheenjohtaja Timo Soini ilmoitti, ettei kommentoi muita, kuin Kreikan takuisiin liittyviä asioita. Puoluetoveri Tom Packalèn sen sijaan kertoi MTV3:lle kyllästyneensä puolueensa edustajien sekoiluun.