tiistai 31. elokuuta 2010

Vihreä Lanka: Demarit hylänneestä Ana María Gutiérrez Soraisesta tuli vihreiden ehdokas

Vihreä Lanka: Demarit hylänneestä Ana María Gutiérrez Soraisesta tuli vihreiden ehdokas 31.8.2010

Nummipusulalainen Ana María Gutiérrez Sorainen asettuu vihreiden listoilta ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Hän tavoittelee paikkaa Uudenmaan vaalipiirissä.

”Olen aina tuntenut vetoa vihreää liikettä kohtaan. Vihreät on ollut minulle varteenotettava vaihtoehto muun muassa tulevaisuuteen suuntautuvasta näkökulmastaan johtuen”, Gutiérrez Sorainen sanoo lähettämässään tiedotteessa.

”Vihreät ovat myös esittäneet selkeitä ehdotuksia maan taloudellisen tasapainon löytämiseksi. Ilman maan taloudellista elpymistä ei nykyistä hyvinvointia voida turvata.”

Gutiérrez Sorainen oli jo ilmoittautunut sdp:n ehdokkaaksi, mutta hän luopui ehdokkuudesta viime keväänä, kun maahanmuuttokriittiset puheenvuorot yleistyivät demaripiireissä.

”En voi hyväksyä puoluejohdon julkisuudessa esittämää suvaitsematonta maahanmuuttopoliittista linjaa”, Gutiérrez Sorainen perusteli tuolloin.

Gutiérrez Sorainen on 42-vuotias, naimisissa ja neljän lapsen äiti. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee kääntäjänä, tulkkina ja kieltenopettajana.