torstai 28. lokakuuta 2010

Aamulehti: Suorasanainen väite: Feministit hyötyvät tanssi-Nasiman kohtelusta

Aamulehti: Suorasanainen väite: Feministit hyötyvät tanssi-Nasiman kohtelusta 28.10.2010

Feministien vaikeneminen tanssiohjelmassa esiintyvän Nasima Razmyarin saamista uhkauksista on sosiologi Henry Laasasen mukaan valtapeliä. Feministit hyväksyvät musliminaisten alisteisen aseman ja jopa hyötyvät siitä.

Miksi naisaktiivit eivät puolusta Nasima Razmyaria, Henry Laasanen?

- Feministien tavoitteena on saada valtaa Suomessa. He saavat valtaa luomalla kuvan, että suomalainen mies on väkivaltainen ja huono. Jos feministit hyökkäisivät maahanmuuttajaryhmiä vastaan, se korostaisi suomalaisen miehen paremmuutta ja sitä, kuinka heillä on mukava suomalainen mies.

Ovatko feministit liittoutuneet islamin kanssa?

- He katsovat läpi sormien naisen alisteisen aseman islamilaisessa kulttuurissa. He eivät nosta sitä asiaa pöydälle, koska se toimisi feministien valtatavoitteita vastaan.

Väität myös, että kyse on naisten kilpailusta pariutumismarkkinoilla?

- Musliminaiset pysyvät omassa kulttuurissaan, eivätkä kilpaile suomalaisnaisten kanssa samoista miehistä, kuten aasialaiset naiset. Siksi musliminaisten alisteinen asema hyväksytään ja aasialaiset thai-hierojat lähetetään mielellään takaisin Aasiaan. Musliminaiset eivät edusta naisille uhkaa. Pariutumismarkkinoiden suojeluvietti toimii sekä miehillä että naisilla. Feministit ovat vain miehiä ovelampia.

Pitäisikö naisasia-aktiivien puuttua Nasima Razmyarin saamiin uhkauksiin?

- Joku logiikka pettää. Kun audimies Esko Kiesi sanoi humoristisia kommentteja naisista, tasa-arvoministeri Stefan Wallin (r), tasa-arvovaltuutettu ja johtavat feministit tuomitsivat hänet sovinistisiaksi. Tässä on huumoria vakavampi asia kyseessä. Miksei Wallin nouse esiin, hänhän on määritellyt itsensä radikaaliksi feministiksi?