sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Vihreiden puoluesihteeri: "Pidä Timo homma kurissa. Ja valitse ehdokkaasi tarkoin."

Vihreiden puoluevaltuuskunnan kokouksessa vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi otti kantaa maahanmuuttopolitiikkaan. Laturi tyrmäsi väitteet maahanmuuton hallitsemattomuudesta, eikä hyväksy rajoituksia työperäiseen maahanmuuttoon. Timo Soinia Laturi kehotti pitämään rasismin pois perussuomalaisista ja valitsemaan tarkoin ehdokkaansa.

Puoluesihteeri Panu Laturin puheenvuoro valtuuskunnassa
28.2.2009


[...]
Eduskuntaryhmämme puheenjohtaja Anni puuttui omassa puheenvuorossaan tärkeään asiaan. Kysymykseen maahanmuutosta. Maahanmuutto on välttämätöntä Suomelle ja tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa. Ei pelkästään täyttämään työvoimakapeikkoja, mutta myös vahvistamaan osaamistamme ja luomaan uusia innovaatioita ja uudenlaista ajattelua, josta voivat kummuta tulevaisuuden uudet suuret ideat.

En pysty jakamaan Timo Kallin huolta ”käsiinräjähtäneestä maahanmuutosta”, ja haluaisin tietää missä tätä Suomessa tapahtuu. En myöskään pysty jakamaan ministeri Väyrysen ajatuksia.

(Lainaus verkkolehti Apila)
”- Ajatukseni on, että olisi järkevämpää edesauttaa sitä, että sellainen työ, jolle Suomessa ei ole tekijöitä, siirtyisi muualle. Eli ettemme tietoisesti ryhtyisi edistämään laajamittaista työperäistä maahanmuuttoa, sillä siihen liittyy omia ongelmia”.

Haluaisin kysyä onko keskustapuolueen kanta se, että mummot ja vaarit viedään Keminmaalta hoitoon esimerkiksi Filippiineille. Tai työvoimapulan takia Keminmaan kuuluisa tanssipaikka siirretään Rio De Janeiroon.

Lopuksi haluan toivottaa voimia Timo Soinille siinä, että hän pystyy pitämään rasismin poissa perussuomalaisista. Uskon, ja toivon että Timo on tässä tosissaan. Pidä Timo homma kurissa. Ja valitse ehdokkaasi tarkoin.