perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kansan Uutiset: Maa ja maan tapa

Kansan Uutiset/Kai Hirvasnoro: Maa ja maan tapa 26.3.2010

SDP on uusvanhan vahvan miehensä Eero Heinäluoman johdolla suunnannut kohti perussuomalaiset ohittavaa ääripopulismia. Demareiden ajanlaskussa maailma alkoi vasta vuoden 2007 eduskuntavaalien jälkeen ja hyvinvointivaltio tuhottiin kolmessa vuodessa. Sitä ennen Suomi oli paratiisi maan päällä.

Tyylin lisäksi demarit lainaavat myös perussuomalaisten maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Ne ovat yksi yhteen ”maassa maan tavalla.”

Koska linjaus yleisyydessään jättää jonkin verran tulkinnan varaa siitä, miten maahanmuuttajasta tulee kunnon suomalainen, on syytä selventää, että mitä se on.

Maahanmuuttajan tulee käyttää mielialalääkkeitä. Nyt ei oteta rennosti, vaan masennus on maahanmuuttajankin kansantauti. Maahanmuuttajien on opetettava myös lapsensa nuorisopsykiatrian asiakkaiksi.

Maahanmuuttajayhteisöjen tulee huolehtia keskuudessaan, että ne saavuttavat suomalaisen itsemurhakiintiön. Kiintiön mukaan alle 40-vuotiaan miehen yleisin kuolinsyy on itsemurha.

Maahanmuuttajamiesten tulee pitää naisensa kurissa tarvittaessa nyrkein. Tätä ei kutsuta kunniaväkivallaksi.

Maahanmuuttajien on opittava juomaan viinaa kaksin käsin ja täydentämään lasteja Tallinnasta. Muslimeille myönnetään viiden vuoden siirtymäaika yli kymmenen litran viinakiintiöön pääsemiseksi.

Maahanmuuttajien on opittava pitämään suunsa kiinni linja-autoissa, junissa ja muissa julkisissa kulkuneuvoissa. Vastata saa, jos kysytään. Istumapaikka varataan niin, etteivät vieraat ihmiset mahdu samalle penkkiriville.

Maahanmuuttajien on opittava välinpitämättömiksi ympärillään näkyvästä hädästä. Ei rahaa kerjäläisille. Kadulla sairaskohtauksen saaneiden kohdalla katsomaan muualle. Suomalaisuudessa pidemmälle ehtineet voivat kävellä sairastuneen yli.

Maahanmuuttajien on ymmärrettävä, etteivät isoäidit kuulu perheeseen.

Maahanmuuttajien on katsottava jääkiekkoa kaksi viikkoa putkeen toukokuussa. Jääkiekon MM-kisoja Saksassa seurataan Suomen pelipaita päällä ja kädessä löysä muovituopillinen latteaa suomalaista perusolutta. Muslimit voivat käyttää alkoholitonta olutta.

Näillä opeilla maahanmuuttajista tulee kunnon suomalaisia, jotka äänestävät demareita ja pitävät huolen vain omista asioistaan.