keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Uusi Suomi: Raju kirje vihreiden kansanedustajille – ”Järjetöntä”

Uusi Suomi: Raju kirje vihreiden kansanedustajille – ”Järjetöntä” 23.2.2011
Husein Muhammed: Ehdokkuuteni on uhka demokratialle (blogi)

Kaikki vihreiden kansanedustajat ovat saaneet rajun sähköpostikirjeen Aalto-yliopiston dosentilta, matematiikan yliopettajalta Kyösti Tarvaiselta.

Viestin aiheena on se, että vihreät ovat Tarvaisen mukaan toimineet väärin asettaessaan muslimeita eduskuntavaaliehdokkaiksi. Asiasta kertoo vihreiden ehdokas Husein Muhammed Puheenvuoro-blogissaan.

Muhammedin mukaan Tarvainen kirjoittaa viestissään, että ”Koraani on muslimille suoraa Allah-nimisen jumalan puhetta. Koraani on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvon sekä muslimien ja 'vääräuskoisten' tasa-arvon suhteen”.

Puolueen kansanedustaja Oras Tynkkynen vahvistaa Uudelle Suomelle saaneensa tällaisen kirjeen.

- Siirsin sen aika nopeasti kilariloota-nimiseen kansioon, Tynkkynen sanoo.

- Jos saisin vastaavan viestin, jossa sanotaan, että on väärin asettaa kristittyjä ehdolle, niin se olisi aivan yhtä järjetöntä ja mielipuolista, Tynkkynen sanoo.

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi kuulee kirjeestä Uudelta Suomelta.

- Aika rajua tekstiä. Tuo on erikoinen lausuma keneltä tahansa. Tässä puututaan sellaisiin asioihin, että mennään jo rasismin puolelle, Laturi sanoo.

Matemaatikko Tarvainen on aiemmin kritisoinut islamia muun muassa Helsingin Sanomissa.

_____________________________________________________

Husein Muhammed: Ehdokkuuteni on uhka demokratialle (blogi)

Aalto-yliopiston dosentti Kyösti Tarvainen on huolestunut suomalaisen demokratian puolesta. Tarvainen on lähettänyt työsähköpostistaan kaikille Vihreiden nykyisille kansanedustajille sähköpostiviestin otsikolla: Ei muslimeja Eduskuntaan.

Tarvainen toteaa, että "Vihreät on tehnyt väärin asettaessaan eduskuntaehdokkaaksi muslimeja."

Dosentin mielestä, jos muslimien asettamisesta ehdokkaiksi "kyse on siitä, että halutaan todistaa Vihreiden olevan suvaitsevaisia, niin silloin suvaitsevaisuus on kyllä lipsahtanut jo arvorelativismin puolelle."

Tarvainen opastaa myös, että "jos kyse on kyynisestä vaalitaktiikasta (saadaan muslimien ääniä), niin on todennäköisesti laskettu väärin: nykyään on paljon akateemisia ihmisiä, jotka tietävät niin paljon islamista, etteivät äänestä puoluetta, jolla on muslimiehdokkaiat."

Toisaalta Tarvainen osaa kertoa dosentin arvovallaan, että "mukana on ehkä naiivia toiveajattelua, että muslimi, joka ei käytä huivia, on täysin länsimaalaistunut, eikä oikeasti ole muslimi."

Dosentti pelkää myös, että kun Eduskunnassa on muslimienemmistö, "demokratiaa ”parannetaan” siten, että siihen lisätään moraali. Moraali tarkoittaa heille Muhammedin kertomien jumalallisten lakien (sharian) noudattamista, esimerkiksi sitä, että nainen perii puolet siitä mitä mies."

Tarvainen tietänee, että koko Suomen historian ajan Eduskunnassa on ollut tasan nolla muslimia. Enemmistön saavuttamiseen voi mennä yhtä paljon aikaa kuin Suomella on ollut historiaa - geologisesti.

Dosentti ei ole tietystikään voinut huomata viimepäiviä demokratia- ja ihmisoikeusvaatimuksia monissa Lähi-idän maissa. Siksi hän väittää myös, että "Muslimit eivät hyväksy YK:n ihmisoikeuksien julistusta, vaan heillä on oma Kairon julistus, jossa ihmisoikeudet ovat alisteisia sharialle."

Tarvainen on systeemianalyysin dosentti Aalto-yliopistossa. Lisäksi hän toimii matematiikan yliopettajana Metropolia-ammattikorkeakoulussa. Hänen kirjeensä on alla:***********************

KIRJEEN ALKULähettäjä: Kyösti Tarvainen [mailto:kyostt@metropolia.fi]
Lähetetty: 19. helmikuuta 2011 18:59
Vastaanottaja: Alanko-Kahiluoto Outi; Andersson Janina; Brax Tuija; Haavisto Pekka; Juurikkala Timo; Järvinen Heli; Karimäki Johanna; Kasvi Jyrki; Pulliainen Erkki; Sinnemäki Anni; Sumuvuori Johanna; Tynkkynen Oras; Niinistö Ville; Ojansuu Kirsi
Aihe: Ei muslimeita Eduskuntaan

Hyvä Vihreiden kansanedustaja,

Vihreät on tehnyt väärin asettaessaan eduskuntaehdokkaaksi muslimeja.

Se, että ihminen on muslimi, tarkoittaa sitä, että hän hyväksyy muslimien uskontunnustuksen, jonka mukaan on yksi jumala, Allah, ja Muhammed on hänen sanansaattajansa.

Siten Koraani on muslimille suoraa Allah-nimisen jumalan puhetta. Koraani on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvon sekä muslimien ja ”vääräuskoisten” tasa-arvon suhteen. Näin TV:ssä pari vuotta sitten, kuinka Vihreiden kätilöehdokas kertoi, kuinka ylpeä hän pojastaan, koska islamissa pojan arvo on kaksinkertainen tyttöön verrattuna.

Jos kyse on kyynisestä vaalitaktiikasta (saadaan muslimien ääniä), niin on todennäköisesti laskettu väärin: nykyään on paljon akateemisia ihmisiä, jotka tietävät niin paljon islamista, etteivät äänestä puoluetta, jolla on muslimiehdokkaiat.

Jos kyse on siitä, että halutaan todistaa Vihreiden olevan suvaitsevaisia, niin silloin suvaitsevaisuus on kyllä lipsahtanut jo arvorelativismin puolelle.

Vihreissä on paljon naisia. Miltä tuntuisi muslimin vaimona, jos muslimi eräänä päivä ilmoittaisi, että imaami on antanut hänelle toisenkin vaimon ja että hän nyt yöpyy vuoroöin vaimojen luona. Muhammedilla oli noin 10 vaimoa ja hän perimätiedon mukaan yöpyi heidän luonaan vuoroöin. Mutta on sellaistakin perimätietoa, että hän jonain öinä vieraili kaikkien luona.

Mukana on ehkä naiivia toiveajattelua, että muslimi, joka ei käytä huivia, on täysin länsimaalaistunut, eikä oikeasti ole muslimi.

Mutta uskontunnustus sitoo jokaista muslimia. Yhtenä esimerkkinä on Ruotsin valtiopäiville syksyllä 2010 valittu muslimi Abdirizak Waberi (Moderaterna-puolue). Alla on otteita hänen haastattelustaan pari kuukautta ennen vaaleja.

Kuten haastattelusta ilmenee, Waberi pitää Koraanin mukaisesti oikeana sitä, että miehellä saa olla neljä vaimoa ja että mies saa lyödä tottelematonta vaimoa.

Waberin mukaan Koraanin sanomaa ei voi muuttaa, kuten kukaan ei saa muokata Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu -kirjojakaan.

Moderaterna-puolueen toinen muslimi-kansanedustaja on ehdottanut valtiopäivillä, että Ruotsiin perustetaan sharia-lain mukainen pankkijärjestelmä, jossa ei ole koron ottoa. Näin talouspolitiikassakin muslimit haluavat palata Muhammedin 600-luvun yhteiskunnan tasolle.

Monet älykkäät muslimit länsimaissa sanovat noudattavansa länsimaisia lakeja, kuten Vihreiden lakimiesehdokas. Osa sanoo avoimesti myös sen totuuden, että sitten kun muslimit saavat enemmistön, demokratiaa ”parannetaan” siten, että siihen lisätään moraali.

Moraali tarkoittaa heille Muhammedin kertomien jumalallisten lakien (sharian) noudattamista, esimerkiksi sitä, että nainen perii puolet siitä mitä mies. Muslimit eivät hyväksy YK:n ihmisoikeuksien julistusta, vaan heillä on oma Kairon julistus, jossa ihmisoikeudet ovat alisteisia sharialle.

Ystävällisin terveisin

Kyösti Tarvainen
dosenttiKIRJEEN LOPPU

******************************

Kyösti Tarvainen on jo aikaisemmin vaatinut, että maahanmuutto Suomeen lopetettaisiin, muuten suomalaiset jäävät vähemmistöksi. En kuvittele voivani millään faktoilla vaikuttaa tiedemiehemme ja kumppanien vainoharhaan. Onneksi järkevälle suomalaiselle enemmistölle on jo tarjolla asiatietoa:

* Muslimit eivät uhkaa suomalaista kulttuuria

* Muslimeillekin riittää maallinen oikeus

* Islam ja muslimit Suomessa

_______________________________________________________

HBL: ”Riksdagen inte för muslimer”

Nej till muslimer i riksdagen, krävs i ett brev till De grönas riksdagsledamöter. Osmakligt, säger partisekreterare Panu Laturi.

Webbtidningen Uusi Suomi kunde i går berätta att De grönas riksdagsledamöter fått ett e-brev av matematikern Kyösti Tarvainen, docent vid Aalto-universitetet och överlärare vid Metropolia.

Brevet har rubriken ”nej till muslimer i riksdagen”.

Tarvainen uttrycker i brevet sin oro över att De gröna ställer upp muslimska kandidater i riksdagsvalet. Tarvainen menar att muslimerna är ute efter att ersätta finländsk lag med islams sharialagar.

Han oroar sig över hur det ska gå när muslimerna uppnår majoritetsställning.

Tarvainen har tidigare uttryckt liknande åsikter på insändarplats i Helsingin Sanomat.

De grönas riksdagskandidat Husein Muhammed konstaterar i sin blogg att hans kandidatur tydligen är ett hot mot demokratin. Han undrar ändå om det undgått Tarvainen att det aldrig har suttit en muslim i den finländska riksdagen.

– För att uppnå majoritet behövs minst lika lång tid som Finlands geologiska historia omfattar, skriver Muhammed.

De grönas riksdagsledamot Janina Andersson bekräftar att hon fått e-brevet.

– Jag ögnade snabbt igenom texten och konstaterade att den är av den kalibern att jag inte vill svara. Sedan raderade jag brevet.

Andersson berättar att hon annars ofta besvarar e-post av medborgare som är av annan åsikt än hon själv om innehållet är sakligt.

– Tyvärr får jag och andra som är för ökad tolerans och medmänsklighet en hel del osaklig e-post med direkt rasistiskt innehåll.

De gröna tänker enligt partisekreterare Panu Laturi inte vidta åtgärder på grund av brevet.

– Brevet är osmakligt men vi tycker inte det är värt desto mer uppmärksamhet från vår sida.

Tarvainen har skickat e-brevet från sin jobbadress och på yrkeshögskolan Metropolia jublar man inte över att kopplas ihop med Tarvainens idéer.

– Det här är olyckligt. Det säger sig självt att han inte representerar skolans åsikter, säger Sinimaaria Ranki, kommunikationsdirektör vid Metropolia.

Enligt Ranki ska Metropolias ledning diskutera saken med Tarvainen och informera honom att han inte får använda Metropolias e-postadress när han framför sina privata åsikter.