maanantai 21. kesäkuuta 2010

Aamulehti: Korhosen vaalilause ärsyttää Muutos-liikettä

Aamulehti: Korhosen vaalilause ärsyttää Muutos-liikettä 21.6.2010

Keskustalaisen Jarmo Korhosen vaalikampanja on ehtinyt suututtaa kilpailijat. Jarmo Korhosen vaalislogan on "Suomalaiset ansaitsevat muutoksen 2011".

Suomessa toimii myös maahanmuuttokriittinen Muutos 2011, joka irtisanoutuu jyrkästi Jarmo Korhosen vaalilauseen muutoksesta 2011. MTV3 kertoo, että Muutos 2011 -liike kokee Korhosen yrittävän ratsastaa Muutos 2011:n nimellä ja maineella.

Muutos 2011:n puheenjohtaja on tamperelainen Juha Mäki-Ketelä, joka ei hyväksy Korhosen peesausta.

Aamulehti.fi kertoi kesäkuun alussa, että Muutos 2011 -ryhmä on muuttumaisillaan viralliseksi puolueeksi. Muutos 2011 -kansanliike luovutti viime viikolla kannattajakorttinsa oikeusministeriöön ja nyt odotetaan virallista puolueeksi julistamista.

__________________________________________________

MTV3: Jarmo Korhonen suututti jo sloganillaan

Kansanedustajaksi pyrkivän Jarmo Korhosen (kesk) kampanja on ehtinyt suututtaa kilpailijat jo ennen kampanjan alkua. Jarmo Korhosen vaalislogan on "Suomalaiset ansaitsevat muutoksen 2011".

Paraikaa Suomessa on rekisteröitymässä puolueeksi maahanmuuttokriittisyydestään tuttu Muutos 2011. Muutos 2011 irtisanoutuu jyrkästi Jarmo Korhosen vaalilauseen muutoksesta 2011.

Muutos 2011 kokee, että Korhonen yrittää ratsastaa Muutos 2011:n nimellä ja maineella.

- Kepulikonstien aika on ohi. Nyt tarvitaan oikea Muutos, Muutos 2011:n puheenjohtaja Juha Mäki-Ketelä sanoo.

Korhonen pyrkii eduskuntaan vuoden 2011 vaaleissa Vaasan vaalipiiristä.

Muutos 2011-liike on kerännyt puolueeksi rekisteröitymiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Puolueeksi rekisteröityminen toteutunee syksyllä.

_______________________________________________________


Muutos 2011:n tiedote: Korhonen ratsastaa Muutoksella

SUOMALAISET ANSAITSEVAT MUUTOKSEN 2011, julistaa Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen isoin kirjaimin vaalisivuillaan www.jarmokorhonen.fi

Suoran demokratian lisäämistä ja konsensuskähminnän vähentämistä ajava Muutos 2011 -kansanliike paheksuu Jarmo Korhosen yritystä ratsastaa vastikään puoluekentälle astuneen uuden tulokkaan hyvällä nimellä. Jarmo Korhosessa henkilöityvät kaikki ne asiat, joihin suomalaisessa politiikassa on tultava muutos: epädemokraattisuus, hyväveli-järjestelmät, pienten piirien kähmintä kulissien takana, vaalirahaepäselvyydet ja vakiintuneiden puolueiden keskusvaltaisuus. Muutos 2011 haluaa irtisanoutua jyrkästi Jarmo Korhosesta ja kaikesta mitä hän edustaa.

- Meitä yritetään leimata perussuomalaisista eronneeksi sirpaleeksi, vaikka meillä ei ole ollut eikä ole heidän kanssaan mitään tekemistä, toteaa Muutos 2011:n puheenjohtaja Juha Mäki-Ketelä. Me emme ole vaihtoehto perussuomalaisille vaan vaihtoehto Korhosen kaltaisille poliitikoille.

- Kepulikonstien aika on ohi. Nyt tarvitaan oikea Muutos, jatkaa Mäki-Ketelä.

___________________________________________________________

Aamulehti: Korhosen outo vaalilause: Muutos 2011?

Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen on ilmoittanut asettuvansa ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilkka verkkosivullaan.

Korhonen pyrkii eduskuntaan Vaasan vaalipiiristä. Hän asuu Seinäjoella.

Korhosen vaalilause kuuluu: Suomalaiset ansaitsevat muutoksen 2011. Lause löytyy Korhosen vaalisivulta www. jarmokorhonen.fi.

Ensi eduskuntavaaleihin on lähdössä myös puolue, jonka nimi on Muutos 2011. Puoluetta luotsaa tamperelainen Juha Mäki-Ketelä.

Aamulehti.fi kertoi kesäkuun alussa, että Muutos 2011 -ryhmä on muuttumaisillaan viralliseksi puolueeksi. Muutos 2011 -kansanliike luovutti viime viikolla kannattajakorttinsa oikeusministeriöön ja nyt odotetaan virallista puolueeksi julistamista.

Puolue edustaa maahanmuuttokriittisiä ihmisiä. Sitä on julkisuudessa kutsuttu myös "perussuomalaisten oikeaksi siiveksi". Ryhmä on kerännyt tarvittavat 5000 kannattajakorttia, jotka on lähetetty oikeusministeriöön tarkistettavaksi.