lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kouvolan Sanomat: ”Eivät Kouvotkaan hanki pelaajia vaihtopenkille”

Kouvolan Sanomat: ”Eivät Kouvotkaan hanki pelaajia vaihtopenkille” 15.3.2014

Laadukas, suomen kieltä opiskeleva ja veroja maksava maahanmuuttaja. Siinä on tiivistettynä kansanedustaja Juho Eerolan (ps.) kriteerit Suomeen tervetulleista maahanmuuttajista.

— Määrän sijaan pitäisi puhua enemmän laadusta. Miksi mikään valtio haluaisi yhteiskuntaa rasittavaa maahanmuuttoa. Eivät Kouvotkaan hanki pelaajia istumaan vaihtopenkille, Juho Eerola sanoi lauantaina monikulttuurikeskus Saagassa eurovaalitilaisuudessaan.

Suomen noin 750 kiintiöpakolaisen purkamista Eerola ei esittänyt, mutta hän esitti joustoa vuosittaiseen lukemaan maan taloustilanteen mukaisesti.

— Kiintiöpakolaisia on oltava valmis ottamaan jatkossakin, mutta niiden lukumäärä ei saa olla koskematon. Sen pitää joustaa taloudellisen tilanteen mukaisesti. Kuntien on myös saatava päättää itse pakolaisten vastaanotosta. Mitään kuntaa ei voida pakottaa ottamaan vastaan, Eerola linjasi.

Eerola ei joutunut kovaan piinapenkkiin Maahanmuutto — uhka vai mahdollisuus -keskustelutilaisuudessa. Noin 15:n keskustelijan joukossa oli vain pari maahanmuuttajaa.

Lue aiheesta lisää sunnuntain Kouvolan Sanomista