torstai 16. joulukuuta 2010

AlueSanomat: Ruotsin tapahtumat tuovat esille realiteetit myös Suomessa

AlueSanomat, lukijalta: Pekka Sivonen: Ruotsin tapahtumat tuovat esille realiteetit myös Suomessa 15.12.2010

Nyt jopa naapurimaassamme Ruotsissa on herätty arkeen ja todellisuuteen siitä, millaisia uhkia ja seurauksia myös meillä pohjois-maissa voi olla silloin, kun on kysymys maahanmuuttajista.

Hallitsematon maahanmuutto ei voi tuoda tullessaan muuta kuin ongelmia. Se myös meillä Suomessa pitäisi lopultakin ymmärtää, vai kuuluuko nämä pommi-iskutkin siihen suvaitsevaisuuden piikkiin, jolla ei näiden hörhöilijöiden mukaan ole kärkeä ollenkaan. Siihen piikkiin mahtuu ilmeisesti heidän mukaansa mitä tahansa ja kuinka paljon tahansa.

Suuria uhkia maallemme on maalamassa myös varsinkin Kokoomus, joka ulkoministeri Alexander Stubbin johdolla liehittelee Natoa niin, että se on jo vastenmielistä nuoleskelua. Tähän nuoleskeluun on Stubb ottanut mukaan myös Turkin, jota hän on nyt kovastikin auttamassa EU:n jäseneksi. Turkkia, joka ei mielestäni kuulu edes Eurooppaan.

Suomea on ajettu Natoon sillä vauhdilla, ettei monen mielestä enää olekaan muita vaihtoehtoja, jos meinataan säilyttää edes jonkinlaiset puolusvoimat.

Suomen hallitukset ovat ajaneet suomalaiset sotaan jo useammalla rintamalla. Kysymys esim. Afganistanissa on puhtaasti suomalaisten joukkojen osallistumisesta sotaan. Tämä sota on vaatinut suuret määrät uhreja ja tulee kylvämään kuolemaa myös jatkossakin. Luoti ei osaa, eikä ymmärrä väistää myöskään suomalaisia sotilaita.

Suomen on vetäydyttävä HETI kaikista maailman sotapesäkkeistä, joissa se on mukana ja siihen kuuluu myös Afganistan. Suomalaiset on sotkettu sotaan valheellisin perustein. Rauhanturvaaminen ja sotiminen ovat kaksi aivan eri asiaa. Tuntuu jopa siltä, ettei koko rauhanturvaaminen ole sananakaan enää tuttu mailman johtajille.

Emme kaipaa sotia, emmekä tarvitse Natoa. Nato tuo Suomeen viimeistään myös terroristit, elleivät ne ole jo tälläkin hetkellä täällä.

Haitallisen maahanmuuton täydellinen pysäyttäminen tuo tullessaan myös ainakin ripauksen verran turvallisemman Suomen meille kaikille.

Pekka Sivonen
Vapauspuolue