lauantai 6. helmikuuta 2010

Uusi Suomi: Perussuomalaiset: ”Sinisilmäinen Thors, eroa!”

Uusi Suomi: Perussuomalaiset: ”Sinisilmäinen Thors, eroa!” 6.2.2010

Perussuomalaisten puoluehallitus vaatii maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin eroa. Saarijärvellä kokoontuneen hallituksen mukaan Thors hoitaa tehtäviään sinisilmäisesti ja hän "on useaan otteeseen osoittanut, ettei hän ole tehtäviensä tasalla".

Perussuomalaisten mielestä Thorsin on tehtävä johtopäätöksensä ja erottava, puoluehallitus esittää julkilausumassaan.

Perussuomalaiset edellyttävät Thorsin eron lisäksi, että hallitus järkevöittää Suomen maahanmuuttopoliittista linjaansa pikaisesti. Puolueen hallitus arvostelee hallitusta "avokätisestä ja vapaamielisestä maahanmuuttopolitiikasta", joka muun muassa kannustaa "turvapaikkaturismiin".

Thors vastasi tänään ilmestyneessä Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä maahanmuuttokriitikoiden esittämiin kysymyksiin. Thors sanoi uskovansa, että "kellään on muu edes tavoitteena" kuin monikulttuurisuus.

- Meidän on opittava toimimaan erilaisuuden kanssa. Tällaiseksi maailma on muuttunut, Thors toteaa.

_____________________________________

MTV3: Perussuomalaiset: Thorsin erottava

Perussuomalaiset kehottaa maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsia (rkp) eroamaan.

Puolueen puoluehallitus sanoo, että pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) nykyhallituksen aikana Suomeen saapuneiden turvapaikanhakijoiden lukumäärä on kasvanut vauhdilla. Puolueen mielestä syynä on avokätinen ja vapaamielinen maahanmuuttopolitiikka, joka houkuttelee turvapaikkaturismiin ja kannustaa kansainvälisiä rikollisjärjestöjä ihmissalakuljetukseen.

Perussuomalaisten mielestä Thors hoitaa maahanmuuttoasioita sinisilmäisesti ja on useaan otteeseen osoittanut, ettei hän ole tehtäviensä tasalla. Perussuomalaisten mielestä Thorsin on vedettävä johtopäätöksensä ja erottava.

Perussuomalaiset lisäksi edellyttävät, että hallitus järkevöittää Suomen maahanmuuttopoliittista linjaa pikaisesti. Eduskuntaan on saatava välittömästi käsiteltäväksi laki, jolla esimerkiksi turvapaikkaa hakevat EU-kansalaiset saadaan pikakäännytettyä heti kielteisen päätöksen jälkeen.