tiistai 16. helmikuuta 2010

Verkkouutiset: Kokoomusnuorten Rydman: Malmön juutalaisvainot eivät saa tulla Suomeen

Verkkouutiset: Kokoomusnuorten Rydman: Malmön juutalaisvainot eivät saa tulla Suomeen 16.2.2010

- Meidän on otettava opiksi Ruotsista ja tiedostettava, miten täydellisesti Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut. Samaa ei saa tapahtua Suomessa, Kokoomuksen Nuorten Liittoa johtava Wille Rydman kirjoittaa blogissaan.

- Tiedän, aihe on vaikea ja useimmat poliitikot mielellään vaikenisivat siitä. Monien mielestä minunkin pitäisi.

- Mutta kyse on niin valtavasta ja vakavasta asiasta, ettei yksikään poliittinen päätöksentekijä voi väistää vastuutaan, hän toteaa.

Wille Rydmanin mukaan Malmössä on nähty maahanmuuttajien juutalaiseen väestöön kohdistamaa väkivaltaa, juutalaiselle hautausmaalle tekemiä pommi-iskuja ja vainoa. Asialla ovat muslimit.

Rydmanin mielestä on historian julmaa ivaa, että monikulttuurisuuden myötä antisemitismi on palannut Eurooppaan radikaalien islamistien muodossa. Malmössä joka neljäs asukas on muslimi.

- Näkemykseni maahanmuuttopolitiikasta on hyvin yksinkertainen: minkään maan ei pitäisi ottaa maahanmuuttajia enempää eikä nopeammin kuin mitä se pystyy menestyksellisesti omaan yhteiskuntaansa integroimaan, hän kirjoittaa.

- Ruotsin tapauksessa voidaan puhua jopa väestöllisestä katastrofista, josta Malmön juutalaisvainot ja tiettyjen asuinalueiden luisuminen kokonaan pois viranomaisvalvonnan piiristä ovat karmeita esimerkkejä.